Βαθμολογία

Πέρασε από το Συκούριο η Νεάπολη

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία η ομάδα της Νεάπολης, που πέρασε με σκορ 1-2 μέσα από το Συκούριο, επικρατώντας του Κισσάβου. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ και έτσι γνώρισαν την ήττα στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Κίσσαβος απείλησε πρώτος στο 12ο λεπτό, όταν μια κεφαλιά του Κώτσια Ν., πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη, όταν ο Πικούλης με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Στο 30’ όμως οι φιλοξενούμενοι έδωσαν την απάντηση τους, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με ένα πολύ όμορφο σουτ του Σπανού. Στην συνέχεια ο Πικούλης είχε ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 70ο λεπτό με τον Ζησάκη. Από εκεί και πέρα, ο Κίσσαβος έχασε ευκαιρία με τον Πικούλη, ενώ η Νεάπολη έχασε με τους Παπαχρήστο, Ζησάκη, Ζαφειρούλη.

Κίσσαβος Συκουρίου(Κώστας Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Βαρσάμης(75’ Νεμπεγλέρας), Κάτσας, Γκανάτσιος, Βασίλης(56’ Τόπης), Κώτσιας Αντ., Κορδέλας, Θεμελής, Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν.

Νεάπολη(Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Κόλα, Κοσμάς, Παπαευαγγέλου, Συμεωνίδης, Μπουχλαριώτης, Βράνας, Σπανός, Ζαφειράκης(75’ Σέλας), Μητσιάκος(60’ Ζησάκης), Νόκας(65’ Παπαχρήστος).