Βαθμολογία

Θύμισε τον παλιό καλό Π.Ο.Ε...

Ο Π.Ο.Ε. ξεκίνησε με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του στην Α'1 νικώντας εντός έδρας την Συκέα με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η ιστορική ομάδα της Ελασσόνας έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όλα συνηγορούν ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη της περσινής χρονιάς, που κόστισαν στον σύλλογο τον υποβιβασμό από την Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Θανάση Γκανδρή ξεκίνησε πολύ δυνατά και ευτύχισε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με το όμορφο σουτ του Ματούλα εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι που διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη την διάρκεια του αγώνα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 28', όταν ο Λίκα με διαγώνιο σουτ από πολύ δύσκολη θέση έκανε το 2-0.

Η Συκέα μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 40'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παληγιάννη και σύγχυση στην άμυνα της Ελασσόνας, ο Ζιώζιας πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό, ο Ντούφας που μόλις είχε περάσει αλλαγή, ανέβασε με διαγώνιο σουτ τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και σφράγισε την νίκη.

Η Συκέα είχε μια καλή ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς στο 75', αλλά οι αμυντικοί του ΠΟΕ έδιωξαν πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Παληγιάννη.

Το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τους πρώτους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι συνθέσεις

ΠΟΕ (Θανάσης Γκανδρής): Λαζαρίδης, Γκανάτσιος, Νταμπώσης, Μπούσιας, Καζάκης, Σισμανίδης, Λίκα (80' Αθανασέλος), Γκαμπέτας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας (60' Ντούφας).

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Δρυστέλλας-Νίκος Οικονόμου): Στάμος, Παλάσκας, Τέλιος, Καρατζιώλης, Χασιώτης, Ζιώζιας (72' Βασιλόπουλος), Καραλής (75' Καρέλας), Μπέλτσιος, Ραπτοτάσιος, Παληγιάννης, Μόκας (46' Κουζώνης).

Διαιτητές: Τσιοφλίκη, Γκρέτσης, Νίκζας.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης