Βαθμολογία

Το Καλοχώρι τις εντυπώσεις αλλά το Αργυροπούλι το τρίποντο

Με το τρίποντο της νίκης κατάφερε να «αποδράσει» μέσα από το Καλοχώρι το Αργυροπούλι, που κέρδισε την τοπική Αναγέννηση, με σκορ 1-2, σκορ που προέκυψε με ανατροπή αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί από νωρίς στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Καλοχωρίου, ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε αρκετές ευκαιρίες να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφυγαν με τους τρεις πόντους της νίκης, αφού όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κατάφεραν να μπουν και μπροστά στο σκορ στην συνέχεια.

Στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαμπάνη που «κρέμασε» τον Μπαχτσεβάνο για το 1-0. Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν κάποιες ευκαιρίες για την ομάδα του Γιώργου Κεραμάρη με τους Γαρυφαλλόπουλο, Σαμπάνη και Τσιαντούλη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40ο λεπτό, η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κόκορα, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπούνα, Καπετάνι και Σπυρόπουλο. Παρ’ όλα αυτά, το Αργυροπούλι κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 60ο λεπτό, όταν ο Σκούπρας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Τσούτσας με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαΐτης, Μάρκου Β., Λίτσιος(65’ Καραΐσκος λ.τ.), Έξαρχος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος, Βενέτης, Σαμπάνης, Τσιαντούλης(50’ Μπούνα), Γαρυφαλλόπουλος(50’ Παιδής).

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Ζιούστης, Σκούπρας, Μάρκου, Σακελαρίου, Μεσημέρης, Κόκορας(75’ Ζάχος), Τσούτσας(80’ Κιρκένης), Τσιάγκος(82’ Βογιατζής), Δαούλας.