Βαθμολογία

«Έβρεξε» γκολ στην Ραχούλα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ συνολικά τέρματα σημειώθηκαν στο μοναδικό παιχνίδι της πρεμιέρας της Α1’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, ανάμεσα στην Δόξα Ραχούλας και τις Νέες Καρυές και που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, με το εκπληκτικό 3-5.

Η ομάδα του Νίκου Βλαχούλη, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Περδίκης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανασυνταχτούν και να πιέσουν για την ισοφάριση, ωστόσο δέχτηκαν ακόμα ένα τέρμα στο 27’ με τον Παπαθανασίου να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Μηταλούλη στο 55’, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα οι Νέες Καρυές πέτυχαν κι άλλο γκολ όταν ο Μανώλης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κανάκης και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.

Στο 62’ οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου με τον Μηταλούλη σε 2-3, όμως και πάλι ο Παπαθανασίου ήταν εκεί και σκόραρε για το 2-4. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε αυτόν τον ρυθμό και έτσι στο 85’ ο Γκομοσίδης έκανε το 3-4, αλλά και πάλι ο Παπαθανασίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το τελικό 3-5, ενώ παράλληλα πέτυχε και χατ τρικ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Δόξας Ραχούλας, έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Ξεσφύγγης, Σταμουλάκης, Θεοχαρούλης Μ., Θεοχαρούλης Α.(42’ Τζέος λ.τ.), Τέγος, Σκάκος, Κομπόλι(46’ Μηταλούλης), Κυριάκος, Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Καζάνι.

Νέες Καρυές(Νίκος Βλαχούλης): Ζεϊμπέκης, Αετόπουλος, Περδίκης, Πιστόλας, Γκούγκλας, Νίκας(46’ Καραγιάννης), Κανάκης, Παπαθανασίου, Πασχούδης(46’ Τσικρίκας), Μανώλης, Καψαλός.