Βαθμολογία

Ολική επαναφορά στην Δήμητρα Αγιάς

Στην Δήμητρα Αγιάς θέλουν να ξεχάσουν την περσινή εφιαλτική χρονιά, που βρήκε την ομάδα να υποβιβάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε χαμηλότερη κατηγορία και να ξεκινήσουν από την αρχή. Με εξαίρεση τρεις ποδοσφαιριστές, όλοι οι υπόλοιποι αποχώρησαν από το ρόστερ της ομάδας και αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε προβληματίσει πολύ στην αρχή τον νέο προπονητή, Δημήτρη Στάθη.

Είναι κάτι το οποίο γίνεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, να αποχωρούν δηλαδή οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ, ωστόσο με τις συντονισμένες προσπάθειες διοίκησης και προπονητή ήρθαν νέοι παίκτες, νεαροί κυρίως σε ηλικία και η Δήμητρα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ με πρώτο στόχο την παραμονή.

Μπορεί η Δήμητρα να είναι ένα μικρό χωριό 250 κατοίκων, ωστόσο στην διοίκηση έχουν παράπονο από το γεγονός ότι ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου. Κάτι το οποίο εύχονται να αλλάξει φέτος. Όπως και να έχει όμως, η διοίκηση θα βρίσκεται εκεί για να στηρίξει τις προσπάθειες του προπονητή και των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δείχνουν πολύ ορεξάτοι και έτοιμοι να πραγματοποιήσουν μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Πως κινήθηκε η Δήμητρα Αγιάς στην μεταγραφική περίοδο:

Ήρθαν: Μπίμπας, Χαϊδούσης, Τσάμπας, Βελλής, Κουρούκας, Τζήλος, Παπαϊωάννου, Ανδρίτσος, Γιουρέλης, Μητρακόπουλος.

Έφυγαν: Βλάχος, Χατζής, Γούτος, Γεωργοβίτσας, Ζιώγος, Κωνσταντάς, Αθανασίου, Φιλοκώστας, Παρασχάκης, Γκρίτζιας, Μουσιός, Μαυροδήμος, Γιαμακίδης, Δεληγιάννης, Μανωλακούδης.

Οι δηλώσεις

Μάριος Χριστοδούλου (ποδοσφαιριστής): "Θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά"

"Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Να μην υπάρχει βία στα γήπεδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, διότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' όλα γιορτή. Σ' ότι αφορά την ομάδα μου, ήρθε ένας καινούριος προπονητής φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά. Δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας πολύ σκληρά κάθε μέρα. Ήρθαν καινούρια παιδιά στην ομάδα, κατά κύριο λόγο νεαροί που έχουν αρκετό ταλέντο και πιστεύω θα μας βοηθήσουν. Πρώτος μας στόχος είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο βγει. Τέλος, δευτερεύον στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο."

Βαγγέλης Τσαγκαλάς (ποδοσφαιριστής): "Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας"

"Να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υγεία πάνω απ' όλα και να ευχαριστιούνται κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να το συνδυάσουμε με καλό ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά, από τότε που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. "

Βασίλης Σαμαράς (ποδοσφαιριστής): "Εξαιρετική η δουλειά του κ. Στάθη"

"Θέλω να ευχηθώ στις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία. Η ομάδα ξεκινά φέτος σε ένα νέο πρωτάθλημα με νέους στόχους όπως είναι φυσικό. Θέλουμε αρχικά μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο γίνεται. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και εγώ ως παλιότερος προσπαθώ να τα βοηθήσω να προσαρμοστούν. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή, τον κ. Στάθη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά και ελπίζουμε για το καλύτερο."

Δημήτρης Στάθης (προπονητής): "Το βάρος στα νέα παιδιά"

"Να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλον τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Δυστυχώς η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές και το ποδόσφαιρο είναι αυτό που μας βοηθά να ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματα μας και μας χαρίζει χαρές. Από εκεί και πέρα είναι μια καινούρια χρονιά για την Δήμητρα. Είναι μια ομάδα που προέρχεται από δύο συνεχόμενους υποβιβασμούς. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει αρκετές κινήσεις. Εμείς θα ρίξουμε το βάρος στα νέα παιδιά, που θα αποτελέσουν και το μέλλον της ομάδας."

Αποστόλης Δολαπτσής (αντιπρόεδρος): "Παραμονή και βλέπουμε..."

"Να ευχηθώ στις άλλες ομάδες καλή χρονιά με υγεία και με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Βασικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα αν προκύψει κάτι καλό και δούμε ότι μπορούμε να ανέβουμε στην ανώτερη κατηγορία θα είναι καλοδεχούμενο."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης