Βαθμολογία

Φιλική 5άρα πριν το πρωτάθλημα

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε εύκολα με 5-0 της νεοσύστατης ομάδας της Νεάπολης και έδειξε πανέτοιμος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο 13/9, που θα δοκιμαστεί στην έδρα της Προοδευτικής Ανάβρας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που έχουν μια ολοκαίνουρια ουσιαστικά ομάδα έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουν στα επίπεδα που απαιτεί η Α'1 ΕΠΣΛ.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 25 λεπτά. Ακόμη και στο δεύτερο μέρος που ο ρυθμός έπεσε αρκετά, ο "Ιστορικός" κατάφερε να διατηρήσει πλήρως τον έλεγχο και να πετύχει τρία ακόμη τέρματα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14', όταν ο Χαρούλης έκανε μια όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά και σέρβιρε ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Αντωνόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια ο Χαρούλης εκτός από τον πίνακα των ασίστ έβαλε το όνομα του σε εκείνο των σκόρερ κάνοντας το 2-0 έπειτα από γύρισμα του Κόλα.

Με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος ο Χαρούλης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με όμορφη "λόμπα" για το 3-0.

Στο 71' συνεργάστηκαν δύο παίκτες που είχαν περάσει στο ματς ως αλλαγές για να κάνουν το 4-0. Ο Γκρέτσης σέντραρε από δεξιά και ο Τανάγιας με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 76ο λεπτό ο Γκρέτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Έτσι ξεκίνησαν:

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Γεωργαντζάς, Παππάς, Σούλι, Ευσταθιάδης, Νάτσης, Κολοβός, Χαρούλης, Ιωαννίδης, Αντωνόπουλος, Κόλα.

Νεάπολη Λάρισας (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Μπατζιόλας, Μπουχλαριώτης, Σπανός, Νόκας, Κόλας, Παπαευαγγέλου, Βράνας, Συμεωνίδης, Τασιούλης, Παπαχρήστος, Κοσμάς.

*Πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι εδώ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης