Βαθμολογία

Νεανική και έτοιμη η Βερδικούσια

Η Προοδευτική Βερδικούσιας, που πέρυσι πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, όπου στόχος είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσει, θέλοντας παράλληλα να προωθήσει νέα παιδιά, μιας και αποτελεί νεανική ομάδα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Κώστας Μπακλαβάς, παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου και θα προσπαθήσει και φέτος να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο που θα κάνει την διαφορά. Η διοίκηση βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ενώ και ο κόσμος του χωριού βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί το σωματείο. Από εκεί και πέρα, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας, θα υλοποιηθούν μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, ενώ από εκεί και πέρα, μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί η Προοδευτική στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Δραγατσίκης

Ήρθαν: Βάιος Δ.(Φαλανιακός), Καφφές(Ηρακλής Χάλκης), Τσέτσιλας Κ.(Αστέρας Νέου Περιβολίου), Γκουρνέλης Ν., Ζιάρας Κ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιάννης Τάκας, δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας πέρυσι ήταν να ανεβούμε στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Τελικά, τα καταφέραμε αφού δεν κατέβηκε ο Πυργετός και μετά από την κλήρωση που έγινε. Στόχος μας στο νέο πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε είναι να πρωταγωνιστήσουμε και αν τα καταφέρουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη εξάδα. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να δώσουμε βάρος στα νέα παιδιά, τα οποία και θέλουμε να προωθήσουμε καθώς φιλοσοφία της ομάδας μας είναι να αναδεικνύομε νέους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Θανάση Παπαγεωργίου που κατάγεται από το χωριό και δοκιμάστηκε με επιτυχία στο camp της Μάντσεστερ Σίτι».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Μπακλαβάς, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (συναδέλφους προπονητές, παίκτες, παράγοντες, διαιτητές) καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άπαντες να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει. Για μια ακόμη χρονιά ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία έχοντας ορισμένα προβλήματα με απουσίες, κάτι λογικό όταν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και ευελπιστούμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε πανέτοιμοι. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό ως έχει ενώ προχωρήσαμε σε δύο σημαντικές προσθήκες αποκτώντας τους έμπειρους Δημήτρη Βαϊο και Νεκτάριο Καφφέ ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και εκτιμώ πως θα βοηθήσουν σημαντικά και τους νεότερους. Τέλος θέλω να ευχηθώ στους νέους προπονητές της ΕΠΣΛ (κ.κ. Αργυρούλη, Δοδοντσάκη) να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να απλώσουν τα δίχτυα τους σε όλες τις ομάδες του Νομού και όχι μόνο στη Λάρισα και στα περίχωρα γιατί ταλέντα υπάρχουν μαζί και ομάδες παραδοσιακές που ασχολούνται με μικρά παιδιά»