Βαθμολογία

Μεταγραφές που δείχνουν άνοδο στο Δίλοφο

Ο Άρης Διλόφου Φαρσάλων, πέρυσι, μπορεί να μην τα κατάφερε να ανέβει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο φέτος με τις μεταγραφές που έκανε, φαίνεται πως θέλει όσο τίποτα την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε ο έμπειρος προπονητής, Τάκης Ρόφαλης, που θέλει να δουλέψει ώστε η ομάδα να κάνει φέτος την διαφορά. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Διλόφου απέκτησε ποδοσφαιριστές που είναι γνωστοί για τις ικανότητες τους στην κατηγορία.

Σίγουρα, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να μην λένε μεγάλα λόγια, ωστόσο είναι φανερό πως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, όλοι έχουν την πολυπόθητη άνοδο και για αυτήν θα παλέψουν φέτος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Κουσκουβίτης, Κοτοπούλης, Καρακεκές.

Ήρθαν: Ανυφαντής, Δημητρακόπουλος, Πιτσιάβας(Ολυμπιακός Αμπελιάς), Τσούλης(Ακαδημία Φαρσάλων), Παπακωνσταντίνου(Ναρθάκι).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Νικολόπουλος. Αναλυτικά όσα είπε: «Κάναμε κάποιες σημαντικές προσθήκες στην ομάδα. Πήραμε έναν αξιόλογο προπονητή και πάμε δυνατά για την άνοδο. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Τάκης Ρόφαλης τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Φέτος, ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του Άρη Διλόφου. Εύχομαι να συγκροτήσουμε ένα καλό σύνολο, που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και μακάρι να κατακτήσουμε μια καλύτερη θέση από πέρυσι».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Σερηγκάνης και Θεόδωρος Χαμορούσσος. Αναλυτικά όσα είπα.

Γιώργος Σερηγκάνης: «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και χωρίς τραυματισμούς. Θέλω να παροτρύνω τους συμπαίκτες μου να έρχονται στις προπονήσεις, για να έχουμε καλή φυσική κατάσταση και να δείξουμε ότι καλύτερο μπορούμε φέτος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Θεόδωρος Χαμορούσσος: «Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και ο καινούριος προπονητής είναι πολύ καλά. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».