Βαθμολογία

Αισιόδοξη αρχή μετά από χρόνια

Η Νίκη Κρήνης, είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια, δεν συμμετείχε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Νομού μας, μιας και είχε διαλυθεί πριν από αρκετά χρόνια. Ωστόσο, με τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων που αγαπάν το χωριό τους, η ομάδα συστάθηκε εκ νέου και έτσι πλέον θα συμμετάσχει του χρόνου στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η διοίκηση, βρίσκεται δίπλα στους παίκτες σε ότι και να χρειαστούν, ενώ και στις προπονήσεις που γίνονται υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, αλλά και όρεξη. Η ομάδα, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο της αγιασμό το απόγευμα της Τρίτης, ενώ όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να κρατήσει για χρόνια και να γίνει με τον καιρό το καμάρι του χωριού.

Από εκεί και πέρα, την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Θάνος Νταφόπουλος, που θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σίγουρα, κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους μέσα σε αυτήν την οικονομική κρίση, προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν για το χωριό και τον τόπο τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κύριος Νίκος Μαργαριτόπουλος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κάνουμε ένα ξεκίνημα, μετά από αρκετά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα με παιδιά από το χωριό, αλλά και από τα γύρω χωριά, ώστε να γίνει η επανεκκίνηση της ομάδας και έτσι να δώσουμε ζωντάνια στο χωριό μας. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ φιλικό, μιας και τα περισσότερα παιδιά είναι φίλοι. Υπάρχει όρεξη για δουλειά και θέλουμε να μας πάει καλά η χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Θάνος Νταφόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Φτιάξαμε μια καινούρια ομάδα από το μηδέν, αποτελούμενα από νέα άτομα. Κάποια από τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας, παλιότερα έπαιζαν σε άλλες ομάδες. Στόχος μας είναι να κατέβουμε στο πρωτάθλημα και να κοντράρουμε όσο γίνεται τις άλλες ομάδες, θέλοντας ότι καλύτερο. Το κλίμα είναι άριστο και προσπαθούμε να έχουν τα παιδιά ότι χρειάζονται από υλικά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Λεμονής και Γιάννης Μαργαριτόπουλος. Αναλυτικά όσα είπαν.

Γιώργος Λεμονής: «Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα μετά από κάποια χρόνια που το χωριό έμεινε χωρίς ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε ήρεμα και σιγά-σιγά και να κρατήσουμε την ομάδα όσο περισσότερα χρόνια μπορούμε και από εκεί και πέρα, θα δούμε τα επόμενα χρόνια τι θα γίνει».

Γιάννης Μαργαριτόπουλος: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σε όλα τα παιδιά. Στόχος της ομάδας, είναι να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο. Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στην κατηγορία, αλλά το κλίμα είναι καλό και αυτό πιστεύω πως είναι θετικό».