Βαθμολογία

Ξεκίνησε η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Αστέρα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα του Α.Ο Αστέρα. Στην πρώτη προπόνηση  παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Μπαζάκης και οι διοικητικοί κ.κ Χρυσόστομος Μπαζάκης και Ανδρέας Λιάγγας.

Επίσης στην πρώτη προπόνηση  συμμετείχαν τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος (Αργυρόπουλος, Ζιάνας , Νταλαγιάννης και Μπαρούτας) ενώ απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους ο Φίλιππος Οικονόμου.

Ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους καλή χρονιά και ζήτησε από όλους τους αθλητές συνέπεια ,πειθαρχία και διάθεση για δουλειά .Επίσης τόνισε  ότι φέτος ξεκινάει μια καινούργια προσπάθεια για τον Αστέρα με την δημιουργία μιας ομάδας ανταγωνιστικής αλλά και με την προώθηση πολλών  νέων  παιδιών από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου . Στόχος της ομάδος είναι μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Τις ευχές του έδωσαν και οι δυο άλλοι διοικητικοί παράγοντες κ.κ Λιάγγας και Χρυσόστομος Μπαζάκης δηλώνοντας την πίστη τους ότι η ομάδα φέτος θα πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα αποδίδοντας παράλληλα και καλό μπάσκετ.

Ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδος κ. Σάββας Αραπατσάνης δήλωσε ευτυχής για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και ζήτησε  από τους αθλητές του πολύ και σκληρή δουλειά.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις και πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια.