Βαθμολογία

Ακαδημία Τυρνάβου: Έτοιμη για τις νέες προκλήσεις στην Α1’ ΕΠΣΛ!

Μετά από πολύ σκληρή δουλειά (τριών χρόνων) με τον έμπειρο τεχνικό στο τιμόνι κ. Νίκο Κεχαγιά, κατάφερε η Ακαδημία Τυρνάβου να αλλάξει κατηγορία και τη νέα χρονιά να μετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Σίγουρα η φιλοσοφία της ομάδας είναι η ανάδειξη και προώθηση ταλέντων, όμως αυτό δεν την κάνει να υστερεί στο να έχει πολύ καλό κλίμα και να βελτιώνεται κάθε μέρα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δυνατές προπονήσεις που γίνονται στην Ακαδημία έχουν σκοπό να αναδεικνύουν κάθε μέρα και περισσότερα ταλέντα. Η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες προπονήσεις και σύντομα θα δώσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ώστε να βγούνε και τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.  

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Μεζίνι Γιούργκεν (ελεύθερος), Τουμάι Ντίγκο (ελεύθερος), Βλιώρας Δημήτριος (Θεσ/νίκη), Τσίτσιας Βαγγέλης (Ροδιακός), Παπαγεωργίου Ντίνος (Αίαντας), Σέρα Ανδρέας (επιστροφή).

Έφυγαν: Αυλογιάρης Μιχάλης (Δαμάσι), Τσιτσιμής Γρηγόρης (Δελέρια), Σκουλαρίκης Αποστόλης (Δελέρια), Ραψανιώτης Γιώργος (Δανεικός), Κυρίτσης Ηλίας (Κρήτη), Δαούλας Ευθύμης (Γιάννενα).

* Μέσος όρος ηλικίας ομάδος 21 ετών.

* Συνέχιση συνεργασίας για αποκατάσταση τραυματισμών με τον ορθοπαιδικό κ.Τσούγια Γεώργιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κεχαγιάς Νίκος: «Φιλοσοφία μας η προώθηση ταλέντων»

Ο προπονητής της ομάδας κ. Κεχαγιάς Νίκος μιλώντας για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας μας είπε: «Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση γιατί φέτος θα είναι η πρώτη μας χρονιά στην Α1’ ΕΠΣΛ, κάτι το οποίο δεν το έχουμε ζήσει μέχρι τώρα. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα είναι πιο ανταγωνιστικοί γιατί έχει ανεβεί και η ποιότητα όλων των παικτών στις άλλες ομάδες. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά και μετά από τρία χρόνια μας βγήκε μέσα από τη δουλειά η άνοδος. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι η ανάδειξη και προώθηση ταλέντων και από εκεί και πέρα λόγω του ότι η κατηγορία Α1 ΕΠΣΛ είναι περισσότερο ποιοτική μας ενδιαφέρει να μείνουμε και να παίξουμε όσο το δυνατόν ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι: Γιώργος Κουβεντάρης, Βουζένης Θανάσης, Δασκαλόπουλος Κώστας.

Γιώργος Κουβεντάρης: «Να έχουμε μια αξιοπρεπέστατη χρονιά

«Είμαι όλα τα χρόνια στην ομάδα, από τους παλαιότερους. Εύχομαι να κάνουμε μια χρονιά γεμάτη με υγεία. Στην ομάδα δουλέψαμε με υπομονή και αυτό μας βγήκε την 3η χρονιά. Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, κάνουμε δυνατές προπονήσεις και έχουμε παιδιά με πολύ ταλέντο. Πιστεύω πως αν προσπαθήσουμε όλοι μας θα έχουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία».

Δουζένης Θανάσης: «Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε»

«Έχω στην ομάδα έναν χρόνο, όλοι οι παίκτες ήμασταν δεμένοι και έτσι η δουλειά που έγινε τα προηγούμενα χρόνια έφερε αυτό το αποτέλεσμα, δηλαδή την άνοδο. Μέσα στα αποδυτήρια έχουμε πολύ καλό κλίμα, συνοχή και όλοι προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε προς το καλύτερο».

Δασκαλόπουλος Κώστας: «Καλύτερα από πέρυσι»

«Έχω στην ομάδα τρία χρόνια. Η ομάδα ήταν δεμένη με υγιή ανταγωνισμό και έτσι καταφέραμε και φτάσαμε ψηλά. Το κλίμα είναι πολύ καλό, τα καινούρια παιδιά που ήρθαν πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, εύχομαι να κάνουμε μια γεμάτη χρονιά χωρίς τραυματισμούς καλύτερη από την περσινή».