Βαθμολογία

Νέο ξεκίνημα για την Πελασγιώτιδα

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει η Πελασγιώτιδα, που στο περσινό πρωτάθλημα δεν τα κατάφερε και υποβιβάστηκε, με αποτέλεσμα φέτος να έχει μπροστά της τον Γολγοθά της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σίγουρα, για ένα σωματείο με την ιστορία, αλλά και την φανέλα της Πελασγιώτιδας, ο υποβιβασμός αυτός δεν ήταν και ότι καλύτερο, ωστόσο βγήκε και κάτι καλό από αυτήν την ιστορία, μιας και η ομάδα της Λάρισας θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέλαβε ο Γιώργος Χατζής, που θέλει να είναι αυτός που θα σχεδιάσει την επιστροφή της Πελασγιώτιδας. Το έργο του είναι δύσκολο και το ξέρει, ωστόσο θα προσπαθήσει όσο περνάει από το χέρι του, η φετινή χρονιά να είναι απλά μια κακή παρένθεση στην ιστορία της ομάδας.

Από την άλλη, η διοίκηση, δίνει μεγάλη έμφαση στο να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και έτσι βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, για όποια ανάγκη και αν έχουν. Έτσι, η Πελασγιώτιδα, ξεκινάει και πάλι από το μηδέν, ώστε να φτάσει και πάλι εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Τσαβαλιάς, Λαζαρίδης, Τατσέλος, Δαμασιώτης.

Ήρθαν: Γούπος, Αναστασίου, Αντωνόπουλος, ΓΚουνέλας, Στυλιανός, Ρομοσός, Μπακόλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κύριος Γιώργος Σαλιαμπούκος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Η Πελασγιώτιδα, κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Φτάσαμε στο μηδέν και από εδώ ξεκινάμε. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο από νέα παιδιά, με όρεξη για ποδόσφαιρο και να φτάσει και πάλι η ομάδα εκεί που της αξίζει. Έχουμε νέο προπονητή, που έχει υπάρξει παλιότερα και ποδοσφαιριστής στην ομάδα, ενώ είναι καταξιωμένος. Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Το κλίμα είναι καλό και οικογενειακό, μιας και δεν έφυγαν πολλά παιδιά, ενώ οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και από εκεί και πέρα, έχουν γίνει και κάποιες επιπρόσθετες κινήσεις».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Χατζής, τόνισε τα εξής: «Στόχος μας εννοείται ότι είναι η άνοδος και δεν υπάρχει για την Πελασγιώτιδα κάποιος άλλος στόχος. Θέλουμε να κάνουμε δουλειά σε βάθος με μικρά παιδιά, τα οποία θα υποστηρίζονται από κάποιους μεγάλους, ώστε να φτιάξουμε ένα μίγμα ποδοσφαιριστών, που θα μας δώσουν διάρκεια για τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ ότι με την διοίκηση έχουμε κάνει καλή δουλειά κατά την περίοδο του καλοκαιριού, ώστε να μπορέσει η ομάδα να δουλέψει καλά στην προετοιμασία, με γυμναστήριο, γήπεδα και χώρους άθλησης σε καλό επίπεδο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Λευτέρης Γούπος και Πάνος Γελαλής. Αναλυτικά όσα είπαν.

Λευτέρης Γούπος: «Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά στους συμπαίκτες μου και να κάνουμε μια καλή πορεία και να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα. Πάνω από όλα υγεία και εύχομαι κάθε παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρο του».

Πάνος Γελαλής: «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας την περσινή χρονιά και από εκεί και πέρα, μέσα από την δουλειά που κάνουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να ανεβούμε κατηγορία».