Βαθμολογία

Αλλάζει σελίδα το Ομορφοχώρι

Μπορεί η Δόξα Ομορφοχωρίου την περσινή χρονιά να μην κατάφερε να παραμείνει στην μεγάλη τοπική κατηγορία, μιας και υποβιβάστηκε στην Α1’ Ερασιτεχνική, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας, που εργάζονται με ζήλο ώστε η ομάδα φέτος να πετύχει κάτι καλό. Στόχος τους όπως μας είπαν, είναι πρωταρχικά η παραμονή και στην συνέχεια να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από εκεί και πέρα, το θετικό είναι πως αρκετοί παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις της προετοιμασίας, ενώ υπάρχει όρεξη για δουλειά και πολύ καλό κλίμα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέλαβε ο Γιάννης Παπαναστασίου, που θέλει να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στις προκλήσεις της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση και ήρθαν, με τον βασικό κορμό να αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νέα ταλέντα που θα κάνουν την διαφορά. Από εκεί και πέρα, αυτό που μένει είναι να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα, με τα πρώτα δείγματα πάντως να είναι θετικά, όσον αφορά το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Δόξα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Γκόλαντας(Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Τσακαβίτης(Δάφνη Γλαύκης), Ανδρώνης(Προοδευτική Ανάβρας), Κωνσταντίνου(Δωτιέας Αγιάς), Γαρυφαλλόπουλος(Φαλανιακός), Ραμάι(Προοδευτική Ανάβρας), Αλεξούδης(Δόξα Ραχούλας).

Ήρθαν: Κουρούκας, Καρβουνιάρης(Λαρισαϊκός), Ιορδανίδης(Πανιώνιος), Παπαναστασίου(Αβέρωφ), Πασχαλίδης(Λύκοι), Μπίτης(Ολυμπιακός Χειμαδίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιάννης Παπαναστασίου, δήλωσε τα εξής: «Με δεδομένο ότι έχουν φύγει βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα, που αποτελούσαν τον κορμό της κοιτάξαμε να τους αντικαταστήσουμε. Σε συνδυασμό με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα, θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, για την νέα χρονιά, που προβλέπω πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολη, μιας και υπάρχουν ομάδες με παραδοσιακά δυνατές έδρες. Για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες όπως ο Π.Ο.Ε., ο Απόλλων Λάρισας, αλλά και άλλες ομάδες που σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολες και θα είναι τα φαβορί για την άνοδο. Από εκεί και πέρα και η Ανάβρα έχει ενισχυθεί με πολλούς παίκτες. Προβλέπεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει. Το κλίμα είναι καλό και δουλεύουμε από τις 4 Αυγούστου. Την Τρίτη παίζουμε το πρώτο μας φιλικό μέσα στην Ραχούλα, όπου θα δούμε ποιες αδυναμίες έχουμε και θα προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος».

Από τους παίκτες, μίλησαν οι Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, Γιάννης Ασίκογλου, Στέλιος Χριστοδούλου και Γιάννης Κουρούκας. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Κωνσταντίνος Παπαναστασίου: «Ήρθα σε μια ομάδα που θέλω να την βοηθήσω, μιας και έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ευελπιστούμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες, αλλά και ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εγώ προέρχομαι από μια αποχή εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, αλλά ελπίζω πως θα τα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλή δύναμη».

Γιάννης Ασίκογλου: «Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα παραμείνουμε. Είναι μια δύσκολη χρονιά, μιας και έφυγαν αρκετοί βασικοί παίκτες από πέρυσι, αλλά ελπίζω ότι μέσα από την δουλειά και από τους κόπους μας θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή χρονιά και πάνω από όλα με υγεία».

Στέλιος Χριστοδούλου: «Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία πάνω από όλα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά και στόχος μας είναι η παραμονή. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Γιάννης Κουρούκας: «Εύχομαι καλή χρονιά και πάνω από όλα με υγεία. Στόχος μας είναι πάνω από όλα να σωθούμε και να πετύχουμε μια άνετη παραμονή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαστε σαν μια οικογένεια».

Δηλώσεις έκανε και ο φροντιστής της ομάδας, κύριος Στέλιος Δαραϊκούδης. Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά, και ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλα τα παιδιά δουλεύουν με όρεξη».