Βαθμολογία

Δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα

Π.Ο.Ε. – Αμπελωνιακός 1-4

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ελασσόνας (ήταν σε εξαιρετική κατάσταση) ανάμεσα στον τοπικό Π.Ο.Ε. και τον Αμπελωνιακό και επίσης τους δύο προπονητές (Γκανδρή – Παραφέστα) όπου ο μαθητής τεχνικός της Ελασσόνας είχε απέναντί του τον δάσκαλο – τεχνικό του Αμπελώνα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τελικό σκορ 1-4 για τους πράσινους με το παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα δυνατό και με πολλές φάσεις και οι παίκτες να αρχίσουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους αφήνοντας όμορφες εντυπώσεις και στο κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς παίκτες και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από έντονη ζέστη, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορίας, παρόλα αυτά και οι δύο σύλλογοι έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία των ομάδων τους.

Ο φροντιστής του Αμπελωνιακού τα έχει όλα στην εντέλεια!

Ο νέος πρόεδρος του Αμπελωνιακού Χρήστος Μπακούλας (δεξιά) μαζί με τον εκλεκτό του φίλο και ποδοσφαιριστή Θωμά Μπουρουζίκα

(αριστερά)

Το γκολ

23΄: Σισμανίδης κόρνερ και ο Βασ. Τζήκας με κεφαλιά 1-0

41΄: Μπαρμπαγιάννης με σουτ πλασέ 1-1

55΄:Μπαρμπαγιάννης με σουτ μέσα στην περιοχή 1-2

69΄: Σουτ του Ρόκα, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και 1-3

85΄: Με πέναλτι ο Μούργκας 1-4

Π.Ο.Ε. (Θανάσης Γκανδρής): Λαζαρίδης, Γκανάτσιος, Νταμπόζης, Μπούσιας, Αλεξούλης, Γκαμπέρας, Λίκα – Φάβι, Σισμανίδης, Καραμάνος, Αθανασέλος, Τζήκας.

Έπαιξαν και οι: Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Ντούφας, Χαϊκαλής, Καζακλάρης, Σεμερτζίδης, Ζυγογιώργος, Ζιάκος, Παπαδήμος, Μπαργκάνης, Βαρνάς.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τζιαρτζιάνης, Μούργκας, Κωτούλας, Πρικάκης, Χατζούλης, Μπίκος, Βούκιας, Ρόκα, Συκιώτης, Μπαρμπαγιάννης.

Έπαιξαν και οι: Μεζίνι, Σιαμέτης, Πούλιος, Ανατολίτης, Γιάννος, Νταφούλης, Ζαμπέτας, Κανάκης.