Βαθμολογία

Κάθε χρόνο και καλύτερα ο Δολιχιακός

Ακόμα μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα βρίσκεται ο Δολιχιακός, που θέλει και την φετινή χρονιά να πετύχει κάτι περισσότερο από πέρυσι, στην συγκεκριμένη κατηγορία. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι που θέλουν όλοι στην ομάδα, δηλαδή ο Δολιχιακός κάθε χρόνο να προοδεύει και περισσότερο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε, ενώ έγιναν και κάποιες προσθετικές κινήσεις με σκοπό την βελτίωση στους τομείς όπου υπήρχε ανάγκη. Από την άλλη, στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Κώστας Καζάκης, που θα προσπαθήσει για ακόμα μια χρονιά να κοουτσάρει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες.

Οι ποδοσφαιριστές, συμμετέχουν με όρεξη στις προπονήσεις και όπως μας τόνισαν, όλοι είναι μια οικογένεια και η διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα τους για όλες τις ανάγκες τους. Έτσι λοιπόν, πρόκειται για ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, που αν μη τι άλλο θα προσπαθήσει για το καλύτερο φέτος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Ρουμπιές, Μουλογιάννης, Τζήκας.

Ήρθαν: Ράμμος, Καϊμακάμης, Κατής, Κοντολάρι, Τσάτσος, Σκάντζος, Μπόλης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από την διοίκηση της ομάδας, μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κύριος Φώτης Γκόγκος και δήλωσε τα εξής: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς, σε όλες τις ομάδες που εμπλέκονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την ομάδα μας, η προσπάθεια που θα κάνουμε θα είναι για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σώσουμε την κατηγορία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουν έρθει καινούρια παιδιά, που μαζί με τους παλιούς, πιστεύω ότι θα κάνουν ένα δυνατό σύνολο και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην κατηγορία».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Καζάκης, τόνισε τα εξής: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην κατηγορία, μιας και όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν κάνει μεταγραφές. Όσον αφορά εμάς, ο στόχος μας είναι κάθε χρόνο και καλύτερα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και θέλουμε να δουλεύουμε πολύ. Η φιλοσοφία μας είναι να παραμείνουμε άνετα και από εκεί και πέρα, να τερματίσουμε λίγο παραπάνω στην βαθμολογία από πέρυσι. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να προωθήσουμε και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, κάτι που θα γίνει μέσα από την σκληρή δουλειά».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Στέφανος Σουγλής, Κώστας Ράμμος και Σωτήρης Σαπάκος. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Στέφανος Σουγλής: «Στόχος της ομάδας, είναι μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, στην οποία βρισκόμαστε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επομένως έχουμε μια σχετική εμπειρία. Έχουμε έναν καλό προπονητή και μέσα από την σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ήρθαν μερικά καινούρια παιδιά, τα οποία θέλουμε να βοηθήσουμε με το καλό κλίμα που υπάρχει να προσαρμοστούν στην ομάδα και πιστεύω πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Κώστας Ράμμος: «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους αλλά και στην ομάδα μου. Έχω έρθει σε ένα υγιές σωματείο, με καλούς και φιλόδοξους ανθρώπους, που θέλουν το καλό για την ομάδα τους. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία και εύχομαι τα καλύτερα».

Σωτήρης Σαπάκος: «Αρχικά, θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι μας, είναι όμοιοι με τους περσινούς. Θέλουμε μια άνετη παραμονή, μια καλή πορεία και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πέρυσι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό, αλλά θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας μας δεν αντικατόπτριζε την πραγματικότητα. Φέτος, πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα».