Βαθμολογία

Να συνεχίσουν στις επιτυχίες οι Νέες Καρυές

Η ομάδα των Νέων Καρυών, τα τελευταία δύο χρόνια, μετράει δυο συνεχόμενες ανόδους και έτσι πλέον από του χρόνου θα αγωνίζεται στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής. Η διοίκηση της ομάδας, σε χαμηλούς τόνους προετοιμάζεται για την νέα χρονιά, με μακροπρόθεσμο όραμα να την οδηγήσει και πάλι εκεί που ήταν στο παρελθόν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής παρέμεινε ο Νίκος Βλαχούλης, του οποίου το όνομα σίγουρα αποτελεί μια εγγύηση για την πορεία και την προετοιμασία της ομάδας, ενώ η διοίκηση φρόντισε με τις μεταγραφές που έκανε να ενισχύσει το σωματείο όπου χρειαζόταν.

Από την άλλη, οι παίκτες δουλεύουν συστηματικά στις προπονήσεις, ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα όσο το δυνατόν πιο έτοιμο σύνολο στην πρεμιέρα της Α1’ ΕΠΣΛ. Το μόνο λοιπόν που περιμένουμε, είναι να δούμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Πάντως, στόχος είναι να δοθεί χώρος στα νέα παιδιά, ενώ μελλοντικό σχέδιο είναι και η επανίδρυση των Ακαδημιών της ομάδας, ώστε να υπάρχει φυτώριο από το οποίο θα προέλθουν οι αυριανοί παίκτες της ομάδας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Βασίλης, Βέρας, Παρλαγιάννης.

Ήρθαν: Κανάκης, Παπαθανασίου, Περδίκης, Χίος, Παπαδογούλας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Γκαβάνας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Από τότε που ξεκινήσαμε να φτιάξουμε και πάλι την ομάδα, κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε καινούριες προκλήσεις, αλλά όπως έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα, καταφέρνουμε και τις ξεπερνάμε. Αυτό ελπίζουμε να γίνει και φέτος και η ομάδα να έχει καλές επιδόσεις. Στόχος μας δεν είναι η άνοδος, αλλά να υπάρχει ένα καλό κλίμα, να είναι τα παιδιά ευχαριστημένα και ο κόσμος που θα έρχεται να μας δει να το απολαμβάνει. Θέλουμε η ομάδα μας, πάνω από όλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Βλαχούλης δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας, είναι να κάνουμε μια ομάδα με γερές βάσεις και αν είναι δυνατόν να κατεβάσουμε κι άλλο το όριο ηλικίας. Ήδη έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές προς αυτήν την κατεύθυνση και οι μεταγραφές θα συνεχιστούν. Ψάχνουμε να βρούμε παιδιά με όρεξη να διακριθούν. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα όπως ήταν παλιά, που και πάλι ήμουν εγώ προπονητής εδώ. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ακουστεί και πάλι η ομάδα. Η διοίκηση αποτελείται από νέα παιδιά, με όρεξη και έχουν προχωρημένες ιδέες. Το γήπεδο είναι τέλειο και θα σπείρουμε κι ένα βοηθητικό. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να οργανώσουμε και τις Ακαδημίες μας και να πετύχουμε μια γρήγορη παραμονή, παίζοντας όμως όμορφο ποδόσφαιρο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Δημήτρης Παπαθανασίου, Νίκος Μανώλης και Νίκος Ζεϊμπέκης. Αναλυτικά όσα είπαν.

Δημήτρης Παπαθανασίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε αυτήν την ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω κι εγώ από το πόστο μου για ότι καλύτερο. Καλή χρονιά».

Νίκος Μανώλης: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά, όπως πέρυσι. Είμαστε μια οικογένεια και όλα είναι εξαιρετικά, από την διοίκηση μέχρι και τον προπονητή της ομάδας. Θέλουμε να προχωρήσουμε σαν μια οικογένεια».

Νίκος Ζεϊμπέκης: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας. Σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, αλλά και διοικητικούς. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολούνται διοικητικά με το ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την ομάδα μου, πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά, αλλά φέτος εννοείται ότι οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες. Μέσα από την σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω σε όλους να κάνουν υπομονή, γιατί μέσα από την υπομονή έρχεται η υλοποίηση των στόχων. Καλή χρονιά και πάλι».