Βαθμολογία

Χρονιά - πρόκληση αυτή που έρχεται για τον Αστέρα Τυρνάβου

Ο Αστέρας Τυρνάβου αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος, τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή του στην Α΄1 ΕΠΣΛ και στόχος όλων είναι όχι μόνο να μην υποβιβαστεί η ομάδα από την κατηγορία, αλλά να συνδυάσουν το επίτευγμα αυτό με το ωραίο ποδόσφαιρο για το οποίο φημίζονται άλλωστε. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι πέρυσι οι "κιτρινόμαυροι" έπαιξαν το καλύτερο και πιο μεθοδικό ποδόσφαιρο στον 2ο όμιλο της Β΄ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μπορεί να χρειάστηκαν τα μπαράζ για να προβιβαστούν στην Α΄1, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει. Ειδικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας, άφηνε άπαντες άφωνους. Το κόλπο με το τεχνητό οφσάιντ ήταν σχεδόν πάντα επιτυχημένο και έκανε τους αντίπαλους επιθετικούς να βλέπουν εφιάλτες.

Η φετινή χρονιά θα βρει τον Αστέρα σε μια κατηγορία πολύ πιο δύσκολη από την περσινή, αλλά αυτό δεν τρομάζει κανέναν στον σύλλογο. Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι και δουλεύουν σκληρά για να παρουσιαστούν έτοιμοι σε αυτή τη χρονιά πρόκληση.

Χρήστος Τσακίρης: "Είμαστε η πιο ήσυχη ομάδα Roma σε όλη τη Θεσσαλία"

Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Αστέρα, Χρήστος Τσακίρης (δεξιά στην φωτό), οποίος θεωρεί ότι η ομάδα του θα έχει την αναγνώριση που χρειάζεται μέσα από το πρωτάθλημα της Α΄1, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για τον πιο ήσυχο ποδοσφαιρικό σύλλογο Roma σε όλη τη Θεσσαλία.

Αναλυτικά:

"Είναι η 5η μου χρονιά σαν πρόεδρος στην ομάδα. Πέρυσι παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Για εμάς το φετινό πρωτάθλημα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναγνωριστούμε στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο άνετα γίνεται την παραμονή και στην πορεία να κοιτάξουμε για ψηλότερα. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα μας ιδρύθηκε το 2010 και από τότε μετράμε δύο ανόδους. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι είμαστε η πιο ήσυχη ομάδα Roma σε όλη τη Θεσσαλία και όλοι ξέρουν ότι δεν έχουμε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα."

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: "Θα μας βοηθήσουν τα νέα παιδιά"

Πολύ ανταγωνιστικό θεωρεί ότι θα είναι το φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 ο προπονητής του Αστέρα Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όμως πρόσθεσε ότι περιμένει βοήθειες από τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν.

Αναλυτικά:

"Είμαι προπονητής της ομάδας εδώ και δύο χρόνια και η περσινή χρονιά κύλισε πολύ καλά για εμάς. Φέτος το πρωτάθλημα για εμάς θα είναι πιο δύσκολο γιατί παίζουμε σε μια πολύ πιο ανταγωνιστική κατηγορία και οι ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά. με την ομάδα πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή πορεία, να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σε όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε προωθήσει."

Χρυσοβαλάντης Γκαραγκούνης: "Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

"Πέρυσι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος. Επιθυμούμε να μείνουμε στην κατηγορία και γι' αυτό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό."

Παναγιώτης Γαλάνης: "Να πάμε μακρυά και στο κύπελλο"

"Είναι η 4η χρονιά μου στην ομάδα. Πέρυσι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ δεμένοι και φέτος θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να παραμείνουμε άνετα στην κατηγορία και προσωπική μου ευχή είναι να πάμε μακρυά και στο κύπελλο και πάνω απ' όλα να είμαστε υγιείς."

Κώστας Τσακίρης: "Ακόμη και η άνοδος στις δυνατότητες μας"

"Η ομάδα πέρυσι πήγε πολύ καλά και σε αυτό οφείλεται το γεγονός ότι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Πιστεύω ότι στις δυνατότητες μας είναι άκομη και η άνοδος στην Α΄, αλλά πάνω απ' όλα στοχεύουμε στο να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο."