Βαθμολογία

Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο οι Άγιοι Ανάργυροι

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων μπορεί πέρυσι να μην τα κατάφερε να ανέβει στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί φέτος, σε περίπτωση που ο Πυργετός δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, επομένως η ομάδα των Αγίων Αναργύρων θα πάρει την θέση του. Από εκεί και πέρα όμως, η λύση σε αυτό το αδιέξοδο δεν έχει βρεθεί ακόμα, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μην ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη για πολλές εξελίξεις στην ομάδα, όπως για παράδειγμα το θέμα των μεταγραφών.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησα, παίκτες, τεχνική ηγεσία όσο και η διοίκηση, η ομάδα είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο και κατά την προετοιμασία της που έχει ξεκινήσει προετοιμάζεται για κάθε πιθανή λύση.

Στο τιμόνι της ομάδας, προσελήφθη ο Γιώργος Παπαντωνίου, προπονητής αρκετά έμπειρος να οδηγήσει την ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί, ενώ και οι μεταγραφές που έγιναν δείχνουν πως η διοίκηση έχει πάρει στα ζεστά το θέμα και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Σίγουρα, θα ήταν καλύτερα να είχε δοθεί λύση στο ζήτημα της κατηγορίας, ούτως ώστε η διοίκηση να κατασταλάξει και στο ποιες πόρτες ποδοσφαιριστών θα πρέπει να «χτυπήσει», ωστόσο αναμένονται και άλλες κινήσεις στο μέλλον. Από την άλλη, μοναδικός αρμόδιος για να δώσει λύση στο ζήτημα είναι η ΕΠΣΛ, που θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος το συντομότερο, ώστε η ομάδα να προχωρήσει στον περαιτέρω σχεδιασμό της.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Τσινούδης.

Ήρθαν: Βιλανάκης Μ.(Νέα Νίκη Νίκης), Παπακώστας, Τσιφλίζογλου(Βούναινα), Μπανάς(ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από την διοίκηση της ομάδας, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας κύριος Βασίλης Κίτσιος και τόνισε τα εξής: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι το ότι δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Είμαστε με το ένα πόδι στην μία κατηγορία και με το άλλο στην άλλη. Περιμένουμε στις επόμενες ημέρες ενημέρωση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ για το τι θα γίνει τελικά. Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις της ομάδας είναι καθημερινές, έχουμε πάρει έναν αξιόλογο προπονητή και δουλεύουμε συνεχόμενα εδώ και δέκα μέρες. Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αν είμαστε στην Α1’ θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε όπως και πέρυσι, αλλά αν τα φέρει η κατάσταση και παίξουμε στην Α’ κατηγορία πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα διαθέτει αξιόλογους παίκτες, ήρθαν κάποια παιδιά που σίγουρα θα βοηθήσουν, ενώ κρατήσαμε τον βασικό κορμό. Εμείς, μιλάμε και με κάποιους άλλους παίκτες και σίγουρα θα γίνουν κάποιες ακόμα προσθήκες. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, αλλά και στους παράγοντες. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε δύο δυνατά πρωταθλήματα, τόσο στην Α’ όσο και στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία και το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Παπαντωνίου δήλωσε τα εξής: «Ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι το ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα την κατηγορία στην οποία θα αγωνιζόμαστε. Προσπαθούμε να οργανωθούμε σιγά-σιγά μιας και τα πράματα είναι δύσκολα. Θα έχουμε υπομονή και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα μας έτσι ώστε να παρουσιαστεί δυνατή σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί. Έμειναν αρκετά παιδιά από την περσινή ομάδα και κάναμε κάποιες μεταγραφές. Πιστεύω πως μέσα από την προσπάθεια, την υπομονή και την επιμονή θα παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο».  

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Νίκος Παυλόπουλος και Βαγγέλης Μπανάς. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Νίκος Παυλόπουλος: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει αυτό το μεγάλο ερωτηματικό, δηλαδή σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται. Αν η ΕΠΣΛ, τηρήσει τον κανονισμό, προφανώς θα πρέπει να παίξουμε στην Α’ Ερασιτεχνική. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο Κύπελλο και από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και κάθε παιδί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τον εαυτό του».

Βαγγέλης Μπανάς: «Εμείς, θα κοιτάξουμε να κάνουμε την δουλειά μας και να προπονηθούμε όπως πρέπει, χωρίς να έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για όποια κατηγορία και αν μας πούνε. Θα θέλαμε φυσικά την Α’ Ερασιτεχνική, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, θα κοιτάξουμε ώστε την επόμενη χρονιά η ομάδα να βρίσκεται εκεί. Ήρθα σε μια καλή ομάδα, σε ένα οργανωμένο σωματείο, με καλά παιδιά και πάνω από όλα φίλους. Εύχομαι μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».