Βαθμολογία

Με στόχο να εξελιχθεί σε ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας

Η Λάρισα 2012 ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία της ενόψει της νέας πολύ δύσκολης χρονιάς που θα την βρει στην Α΄1 ερασιτεχνική μετά και την αγορά του Α.Φ.Μ του Μύτικα Καλυβίων.

Οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας έχουν μπει με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και όρεξη στις δύσκολες προπονήσεις και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα μέχρι στιγμής τον νέο προπονητή, Θοδωρή Στεργιάδη, όπως ο ίδιος ο κόουτς τόνισε σε χθεσινή ομιλία του προς τους παίκτες.

Οι "κυανοκίτρινοι" μπαίνουν στα "βάσανα" της νέας σεζόν συνειδητοποιημένοι και έχοντας θέσει έναν πολύ ρεαλιστικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο.

Πως κινήθηκε η Λάρισα 2012 στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ήρθαν: Σωτήρης Νταής, Στέλιος Παπαζήσης.

Έφυγαν: -

Βαγγέλης Σκέντζας: "Πάνω απ' όλα να είμαστε υγιείς"

Για υγεία και άνετη παραμονή στην κατηγορία ευχήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας Βαγγέλης Σκέντζας, που ήταν ο πρώτος που πήρε τον λόγο και έκανε δηλώσεις για την νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

"Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, πάνω απ' όλα να είναι όλα τα παιδιά υγιή και να μην έχουμε τραυματισμούς. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή ο οποίος γνωρίζει πολλά πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει τα παιδιά. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύθηκε για μία ακόμη χρονιά και να ευχηθώ και πάλι σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουν την υγεία τους και να μην μας ταλαιπωρήσουν τραυματισμοί."

Τάσος Δημόπουλος: "Θα μάθουμε πολλά από τον κ. Στεργιάδη."

Την πεποίθησή του ότι οι παίκτες θα μάθουν πολλά καινούρια πράγματα από τον νέο τους προπονητή εξέφρασε ο έταιρος ποδοσφαιριστής της Λαρισινής ομάδας, Τάσος Δημόπουλος, ο οποίος έδειχνε πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας την νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

"Εύχομαι για την νέα χρονιά να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, νεοφώτιστη και μακάρι να βγάλουμε την σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Πήραμε και έναν νέο προπονητή, τον κ. Στεργιάδη, από τον οποίο πιστεύω ότι θα μάθουμε πολλά καινούρια πράγματα και τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στις υπόλοιπες ομάδες."

Θοδωρής Στεργιάδης: "Μέσα από τον αθλητισμό να ανεβάσουμε το κοινωνικό μας επίπεδο"

Τελευταίος τον λόγο στις δηλώσεις πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Θοδωρής Στεργιάδης, που τόνισε ότι η ομάδα εκτός από το αθλητικό, θα ανεβάσει και το κοινωνικό της επίπεδο μέσα από την εμπειρία της Α΄1, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.

Αναλυτικά:

"Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλο τον κόσμο, πάνω απ' όλα υγεία γιατί είναι το πιο σημαντικό και σε όλες τις ομάδες ότι καλύτερο. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά την οικογένεια Φλώρου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε για να αναλάβω την ομάδα. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τόσο σε αθλητικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και μέσα από τον αθλητισμό και την ομάδα μας να ανεβάσουμε και το κοινωνικό μας επίπεδο. Το βασικό για εμάς που είμαστε νεοφώτιστη ομάδα είναι να καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια να ευχαριστηθούμε το υπόλοιπο της σεζόν. Από εκεί και πέρα ότι παραπάνω έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο, αλλά προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει καν. Θα δούμε και τις άλλες ομάδες, εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε καλά και να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο."

Αχιλλέας Ζαχαρούλης