Βαθμολογία

Θέλει να επανακάμψει το Καλοχώρι

Μπορεί η περσινή χρονιά για την Αναγέννηση Καλοχωρίου να μην ήταν και η καλύτερη, μιας και η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί ιδιαίτερα την διοίκηση, αφού ξεκίνησε κιόλας τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, ούτως ώστε η ομάδα να επανέλθει στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η πρόσληψη του Γιώργου Κεραμάρη στο τιμόνι της ομάδας, δείχνει τις διαθέσεις των διοικούντων, καθώς εμπιστεύτηκαν σε έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή την τύχη της Αναγέννησης στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ και οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα, αντικατοπτρίζουν την θέληση και την όρεξη για κάτι καλό.

Από την άλλη το καλό κλίμα, είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας, καθώς όλοι στο Καλοχώρι αισθάνονται και είναι σαν μια οικογένεια, γεγονός θετικό για ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Η διοίκηση βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες για ότι χρειαστούν, ενώ το κλίμα στην προπόνηση είναι καλό και όλοι περιμένουν κάτι θετικό από την φετινή χρονιά.

Οι ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Δεσπόπουλος Γ., Λιούσκας Θ., Μούμος Κ., Χατζηγιάννης Δ.

Ήρθαν: Γαρυφαλλόπουλος Ο., Μπούνα Ν., Τσιαντούλης Π., Παιδής Ευθ., Παπαναστασίου Ν., Τσακουρίδης Ν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιάννης Έξαρχος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Οι στόχοι μας φέτος είναι υψηλοί μια και ενισχυθήκαμε με καλούς παίκτες. Ο βασικός κορμός παρέμεινε και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα που θα είναι ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στην Α1’ Ερασιτεχνική, γιατί βλέπουμε ότι πολλές ομάδες στην κατηγορία έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και από αυτές της μεγάλης κατηγορίας. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, με δυνατές έδρες, άρα και το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό. Σίγουρα, πέρυσι δεν αξίζαμε να πέσουμε, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι δυνατή φέτος στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιώργος Κεραμάρης, δήλωσε τα εξής: «Είχα αρκετό διάστημα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, για προσωπικούς αλλά και άλλους λόγους. Πιστεύω ότι στο Καλοχώρι είμαστε μια καλή οικογένεια. Η διοίκηση έχει ενδιαφέρον για την ομάδα και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλες δυνατότητες μέσα στο γήπεδο αλλά πάνω από όλα θέλουμε να υπάρχει ομαδικότητα. Ποδοσφαιρικά, θέλω να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μέσα από την δουλειά».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι Κωνσταντίνος Μάρκου και Παναγιώτης Τσιαντούλης. Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κωνσταντίνος Μάρκου: «Μετά από μια ατυχή χρονιά πέρυσι, όπου δεν περιμέναμε να εξελιχθούν έτσι τα πράματα, γιατί το υλικό της ομάδας δεν άξιζε να πέσει, φέτος κάνουμε μια καινούρια αρχή. Ήρθαν καινούρια παιδιά στην ομάδα και από παραπάνω κατηγορίες και ελπίζω ότι πάμε για κάτι καλό. Στόχος μας είναι η άνοδος. Ο νέος μας προπονητής είναι πολύ καλός και μιλάει μαζί μας, όπως επίσης και η διοίκηση που είναι πάντα στο πλευρό μας. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να τα καταφέρουμε».

Παναγιώτης Τσιαντούλης: «Κατ’ αρχήν να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στόχος μας είναι η άνοδος και άμα μπορέσουμε μακάρι να βγούμε και πρωταθλητές. Από εκεί και πέρα, θα θέλαμε και το Κύπελλο. Επίσης, θα θέλαμε όλο αυτό να το συνδυάσουμε με ένα καλό κλίμα και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».