Βαθμολογία

Έτοιμη να «δοξαστεί» η Ραχούλα

Ακόμα μια χρονιά ξεκινάει για την Δόξα Ραχούλας, που και φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με σκοπό να κάνει μια χρονιά καλύτερη από την περσινή. Σίγουρα, πέρυσι η Ραχούλα, ήταν μια από τις δυνατές στο εν λόγω πρωτάθλημα, γεγονός που θέλουν να διατηρήσουν οι άνθρωποι της ομάδας ενώ θέλουν και το κάτι παραπάνω, όσον αφορά την γενική εικόνα. Όπως τόνισαν, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πάνω από όλα το οικογενειακό κλίμα, ούτως ώστε όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία αλλά και παίκτες να μπορούν σαν μια γροθιά να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της χρονιάς που έρχεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Μάκης Αλεξούδης, που ανέλαβε πέρυσι στο μέσον της σεζόν την τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρέμεινε στο τιμόνι της και έχει ξεκινήσει ήδη να χτίζει την νέα Δόξα, μαζί με τον Μιχάλη Μπίζιο, που ήρθε φέτος στην ομάδα ως συνεργάτης του. Από εκεί και πέρα, ο βασικός κορμός παρέμεινε, με παίκτες κλειδιά να ανανεώνουν με την ομάδα, ενώ η διοίκηση προχώρησε και στις απαραίτητες μεταγραφές, οι οποίες όπως μας είπαν δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες σε λίγο καιρό.

Από εκεί και πέρα, η Ραχούλα είναι σίγουρα ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με οργάνωση και έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, που φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Αυτό που όλοι θέλουν στην ομάδα, είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ώστε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και από εκεί και πέρα, η Δόξα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Μαυρομιχάλης, Γιαννακόπουλος, Τσιτουρτζής, Μαλλιόπουλος.

Ήρθαν: Ξεσφύγγης, Τέγος, Βασιλόπουλος, Στάμος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Βαγγέλης Βλησαρούλης τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία της Λάρισας. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου καλό ξεκίνημα. Οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι με πέρυσι, δηλαδή να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα, να είμαστε στις πρώτες θέσεις και αν είναι να ανεβούμε δεν θα πούμε όχι. Η ομάδα, ενισχύθηκε με κάποια άτομα, ενώ ο περσινός βασικός κορμός έχει παραμείνει. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Σιγά-σιγά τα παιδιά συγκεντρώνονται στις προπονήσεις και είμαστε πάνω από όλα μια οικογένεια, γιατί αυτό πιστεύω είναι που μετράει».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, κύριος Μάκης Αλεξούδης δήλωσε τα εξής: «Κάνουμε μια νέα αρχή και όπως κάθε αρχή, έτσι και αυτήν είναι δύσκολη. Το σημαντικό είναι ότι η διοίκηση κάνει μεγάλες προσπάθειες για να ενισχύσει το ρόστερ και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Από εκεί και πέρα, αυτό που παίζει ρόλο είναι η θέληση των παιδιών, διότι εάν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Στόχος μας είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Σίγουρα η χρονιά είναι δύσκολη, γιατί και οι άλλες ομάδες είναι δυνατές. Εμείς θα ποντάρουμε στην θέληση των ποδοσφαιριστών μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Τέγος και ο Κάρλος Τάχος. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Βασίλης Τέγος: «Καλή χρονιά πρώτα από όλα. Στόχος μας είναι η άνοδος. Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές που ήρθαμε στην ομάδα, θέλουμε να την βοηθήσουμε να ανέβει και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να ανέβει η ομάδα».

Κάρλος Τάχος: «Έχουμε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την νέα χρονιά. Η ομάδα θέλουμε να πρωταγωνιστήσει και να είναι τουλάχιστον στην νέα πεντάδα και γιατί όχι, να χτυπήσουμε και την άνοδο. Το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό γιατί οι ομάδες έχουν ενισχυθεί πολύ. Οι ομάδες που ανέβηκαν αλλά και αυτές που έπεσαν έχουν αξιόλογα ρόστερ. Εμείς, με τον κορμό που κρατήσαμε, αλλά και τους νέους παίκτες που ήρθαν, ευελπιστούμε σε ότι καλύτερο».