Βαθμολογία

Αλλάζει σελίδα ο Απόλλων Λάρισας!

O Απόλλων Λάρισας, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της πόλης μας αλλάζει σελίδα καθώς νέοι άνθρωποι αποφάσισαν να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας και σε συνδυασμό με την εμπειρία ορισμένων ανθρώπων που ασχολούνται εδώ και χρόνια με την ομάδα δημιουργήθηκε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει να επιστρέψει την ομάδα άμεσα στην Α' τοπική κατηγορία.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που ήταν ραγδαίες εκλέχθηκε ομόφωνα το νέο διοικητικό συμβούλιο με νέο πρόεδρο τον Τρικαλινό επιχειρηματία Παναγιώτη Μαντζανά.

Το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

Πρόεδρος... Μαντζανάς Παναγιώτης

Α' Αντιπρόεδρος... Ιωαννίδης Ιωσήφ

Β' Αντιπρόεδρος... Τερζούδης Χρήστος

Γενικός Γραμματέας... Κουμαντζέλης Νικόλαος

Ταμίας... Χαλκιάς Σπύρος

Έφορος... Τεμενούγκας Στυλιανός

Γενικός Αρχηγός... Ζηλιασκούδης Αναστάσιος

Μέλος... Μποχωρίδης Χρήστος

Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων... Μπατζιόλας Ιωάννης

Τα αναπληρωματικά μέλη παραμένουν οι

Μπουτακίδης Πασχάλης

Δημητρίου Γεώργιος

Η νέα διοίκηση της ομάδας έχει ήδη συμφωνήσει με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο του ποδοσφαίρου, νέο και αρκετά φιλόδοξο με αρκετά γεμάτο βιογραφικό. Ο Γιάννης Μάγγος, γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1982, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Από το 2000 -2004 ήταν ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Αμπελοκήπων (Δ΄ Εθνική) Θεσσαλονίκης και παράλληλα προπονητής των ακαδημιών τους. Τα επόμενα 2 χρόνια στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ΄ εθνική). Από το 2006 – 2008 ήταν γυμναστής στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ΄ εθνική με άνοδο στη Β΄). Το 2008 ήταν γυμναστής στον ΑΟΤ Τρικάλων (Δ΄ Εθνική με άνοδο στη Γ΄). Το 2009 ήταν γυμναστής στην Πτολεμαΐδα (Football League 2). Το 2010 – 2011 ήταν γυμναστής στην ομάδα της Βέροιας (Football League)». Σημειώνεται ότι τη σεζόν 2011-12 ο Γιάννης Μάγγος ήταν γυμναστής στον ΑΟ Καρδίτσας, στη Δ' Εθνική ενώ τη σεζόν 2013-14 ήταν ο προπονητής στον ΑΟ Καρδίτσας με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα, η νέα διοίκηση έχει έρθει ήδη σε προφορική επαφή με αρκετά σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανακοινωθούν από Δευτέρα ενώ παράλληλα αποφασίστηκε ότι η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Τετάρτη 6 Αυγούστου με ώρα συγκέντρωσης όλων των ποδοσφαιριστών στις 17.30 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.