Βαθμολογία

Σε επαγγελματικά πρότυπα δουλεύει η Προοδευτικής Ανάβρας

Παίκτες που θα κάνουν την διαφορά εξετάζει η διοίκηση και ο προπονητής

Η Προοδευτικής Ανάβρας μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της πέρυσι στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και την άνοδό της στην παραπάνω κατηγορία έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ έχει σίγουρα μεγαλύτερες απαιτήσεις και γι’ αυτό η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαννουλέα που είναι και ψυχή της ομάδας, μαζί με τον έμπειρο τεχνικό Άρη Πατσή καταστρώνουν τα πλάνα τους.    

Παρέμειναν οι περσινοί… κοιτάει ψηλά!

Αξίζει να τονίσουμε πως οι παίκτες που πέρυσι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει την άνοδο παρέμειναν στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο ενόψει της νέας πρόκλησης που έχει μπροστά της. Από εκεί και πέρα αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις με παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα και θα κάνουν το κάτι παραπάνω (ψάχνουν και το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση ενός έμπειρου φορ). Μάλιστα οι άνθρωποι της Ανάβρας θέλουν το δυνατό συντομότερο να κλείσουν με τις μεταγραφές έτσι ώστε μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία (τέλος Ιουλίου) να έχει ο νέος τεχνικός Άρης Πατσής όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Σε επαγγελματικά πρότυπα

Η διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαννουλέα λειτουργεί με επαγγελματική νοοτροπία και θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα. Όπως μαθαίνουμε το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση αφού υπάρχει καθημερινά άτομο που το συντηρεί, ενώ οι παίκτες με την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να δουλέψουν σωστά και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με τις βλέψεις να είναι σίγουρα υψηλές.