Βαθμολογία

Στο Φοίνικα ο Φ.Παπακώστας!

Παίκτης του Φοίνικα για την επόμενη σεζόν είναι και επίσημα πλέον ο Φάνης Παπακώστας. Ο ύψους 2.05, 36χρονος Λαρισαίος center επιστρέφει στη Λάρισα μετά την περίοδο 2009-10 όταν και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Γ.Σ.Ολύμπια στην Α1 Εθνική.

Στην πολυετή καριέρα του αγωνίστηκε στο Γ.Σ.Λάρισας, Τρίκαλα 2000, Α.Ε.Λ.-Γ.Σ, Δάφνη, Α.Γ.Ε.Χαλκίδας, Ολύμπια Λάρισας, Γ.Σ.Ολύμπια, Α.Ε. Εξω Παναγίτσας και Γ.Σ.Τιτάνες Παλαμά.

Αποδεσμεύτηκαν Γκαγκανάσιος, Τσούμας, Ακρίβος

Στη λήξη της συνεργασίας τους από κοινού προχώρησαν η Διοίκηση του Φοίνικα με τους Γ.Γκαγκανάσιο, Γ.Τσούμα και Β.Ακρίβο. Ενα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Φοίνικα έκλεισε σήμερα με την αποδέσμευση του Γιώργου Γκαγκανάσιου. Ο έμπειρος center ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μετά από 6 χρόνια συνεχούς προσφοράς. Η Διοίκηση του Φοίνικα του εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική και επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Παρελθόν μετά από 4 χρόνια αποτελεί και ο Γιώργος Τσούμας, ο οποίος διακρίθηκε τόσο για τις αθλητικές του ικανότητες όσο και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του. Τέλος ελεύθερος έμεινε και ο Βασίλης Ακρίβος ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.