Βαθμολογία

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στο Αργυροπούλι…

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει επίσημα η μεταγραφική περίοδος όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ιθύνοντες της Δόξας Αργυροπουλίου να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τους βρει στην Α1 ΕΠΣΛ.

Η νέα διοίκηση σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Κώστα Τσιάγκο, θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο και θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Ονόματα παικτών όπως αυτά των Περήφανου, Κορδαλή, Καραμπάλιου, Αντωνίου, Λιούσκα, Φουσίκα, Μπέη, Τάσιου, Διβανέ, Μεζίνι, Τέγου, Ζαφειρίου, Πότση και Μαλαβιέζου Κ. έχουν πέσει στο τραπέζι, με τους διοικούντες να δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση προκειμένου να καμαρώσουν τη Δόξα σε υψηλές πτήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλες οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεκτικές και μελετημένες χωρίς να παρεκκλίνουν τη φιλοσοφία τους που έχει να κάνει με το δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα απαρτίζεται από έμπειρους και συνάμα νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, ένα άκρως εκρηκτικό μείγμα…