Βαθμολογία

Επιτυχημένη χρονιά για την Ραχούλα

Καθ’ όλα επιτυχημένη κρίνεται η χρονιά που μας πέρασε για την Δόξα Ραχούλας, καθώς η ομάδα που ήταν νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 59 βαθμούς, ενώ ήταν και μια από τις ομάδες που ξεχώρισαν για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα της Ραχούλας, ξεκίνησε την χρονιά της με τον Γιώργο Λιάπη στο τιμόνι της, ωστόσο στην συνέχεια κάποια ατυχή αποτελέσματα οδήγησαν στην αντικατάσταση του από τον Μάκη Αλεξούδη. Ο κύριος Λιάπης, έφτιαξε ένα καλοδουλεμένο σύνολο αποτελούμενο κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρουσίασαν μια υπολογίσιμη δύναμη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Στην συνέχεια, όταν ανέλαβε ο κύριος Αλεξούδης τα ηνία της ομάδας τα θετικά αποτελέσματα επανήλθαν και έτσι η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην αρκετά υψηλή θέση που κατέκτησε. Σημαντικό ρόλο στην πορεία που έκανε η ομάδα, έπαιξε ο Καζάνι, που ήταν και ο πρώτος σκόρερ, που κατάφερε να πετύχει 17 τέρματα, ενώ Αργυρακούλης και Γκομοσίδης ακολουθούν με 11 και 9 τέρματα αντίστοιχα.

Αυτό που μένει τώρα, είναι να δούμε πως θα κινηθεί η Δόξα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και με τι στόχους θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την νέα χρονιά που θα την βρει και πάλι στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.