Βαθμολογία

Έκπληξη με άρωμα Δάφνης

Σίγουρα, η Δάφνη Γλαύκης είναι μια από τις ομάδες που κατάφερε να κάνει την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μιας και με ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και με ένα καλοδουλεμένο σύνολο σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ομάδα, που από την αρχή της χρονιάς είχε θέσει ως στόχο της την άνοδο και μέσα από την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την επιμονή στο τέλος τα κατάφερε έχοντας συγκεντρώσει 71 βαθμούς. Σίγουρα, αυτήν η επιτυχία πιστώνεται στον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Δανιλούλη, γνωστό και ως «Μουρίνιο» των τοπικών πρωταθλημάτων, που από την αρχή της σεζόν έδειξε την εμπιστοσύνη του στις νεαρές ηλικίες και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους παίκτες.

Από την άλλη, ένα σωστό και σοβαρό διοικητικό σχήμα ήταν δίπλα στην ομάδα, καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και σίγουρα αξίζουν και στους ανθρώπους που αποτελούσαν την διοίκηση συγχαρητήρια για το ότι κατάφεραν να επαναφέρουν την ομάδα της Γλαύκης στα σαλόνια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Τέλος, αρκετά μπράβο αξίζουν και στους παίκτες της ομάδας, που κατάφεραν μέσα από τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις φέτος να ανεβάσουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον, όλοι περιμένουμε να δούμε τις κινήσεις της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, όπου σίγουρα οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες όπως επίσης και οι προκλήσεις.