Βαθμολογία

Ο Βουκεφάλας έμεινε δίχως τον καβαλάρη του

Την Πέμπτη το βράδυ γεύμα παρέθεσε ο πρόεδρος του Βουκεφάλα κ. Γιάννης Μπατζιόλας στο «Ελιξήριο» στους παίκτες της ομάδας. Η βραδιά περιείχε και την αποχώρηση του πρόεδρου του σωματείου μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του, από το 2010 ο Γιάννης Μπατζιόλας αποφάσισε να αποσυρθεί.

Της Βάσως Γκατζούλη

Για την ιστορία ο Βουκεφάλας ιδρύθηκε το 2004, ξεκίνησε από την μικρότερη τοπική κατηγορία και είχε συνεχώς ανοδική πορεία. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν το 2004 την ομάδα ήταν οι: Δημήτρης Δανιλούλης (προπονητής), ο κ. Αθανασούλης και ο κ. Καραδήμας. Την ομάδα είχαν στα χέρια τους οι παραπάνω για έξι χρόνια και την παρέδωσαν στην Α’ κατηγορία στον κ. Μπατζιόλα, τρεις ημέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου το 2010. Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη καθώς είχαν μείνει τρεις παίκτες, έτσι ουσιαστικά ξεκίνησε από το μηδέν. Δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βουκεφάλας αγωνίστηκε στην Α1.

Φέτος τερμάτισε στην 7η θέση με πάρα πολλές δυσκολίες καθώς τα Χριστούγεννα σταμάτησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές για προσωπικούς λόγους. Αξίζει να αναφέρουμε τον πολύ μεγάλο χορηγό της ομάδας την «Σούλα» για την οποία παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ακόμη και από το εξωτερικό κανάλια όπως το BBC, CNN και Roiter. Τότε παραβρέθηκε στο γήπεδο της ομάδας και ο Alpha και έγινε ζωντανή σύνδεση με τον κ. Καμπουράκη καθώς επίσης και στην πρεμιέρα του κ. Κωστόπουλου που έδωσε συνέντευξη.

Ο Γιάννης Μπατζιόλας φανερά συγκινημένος βράβευσε τον Βαγγέλη Χαρούλη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν έλειψε λεπτό από την ομάδα. Ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες καλή συνέχεια με ήθος και αξιοπρέπεια, όπως επίσης μας δήλωσε μετά την αποχώρησή του το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο γιατί μπορεί να διαλυθεί εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση στα διοικητικά της ομάδας.

Επίσης το γεγονός ότι ο Βουκεφάλας είχε δυνατό ρόστερ φαίνεται από το ότι ζητήθηκαν από άλλες ομάδες. Το καλοκαίρι πραγματικά αρκετοί παίκτες αναμένεται να απασχολήσουν σωματεία.