Βαθμολογία

Μεθυσμένη πολιτεία το Δαμάσι (εικόνες από τη φιέστα)

Ο Δαμασιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της Α1 ΕΠΣΛ, ισοβαθμώντας με την Αστραπή Νέας Πολιτείας που αναδείχθηκε βάση τερμάτων πρωταθλήτρια. Η πορεία της ομάδας του «αρχιτέκτονα» Χρήστου Λόλα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, είχε μια σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα, σημείωσε πάνω από 100 γκολ, έχοντας μια άκρως παραγωγική χρονιά και απέδειξε πως με παιδιά από το χωριό κυρίως, οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο με τα λεφτά, αλλά και το μεράκι και τη θέληση όσων την αποτελούν. Αυτά τα είχε φέτος ο Δαμασιακός και επάξια ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδια να… δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κόσμος, παίκτες και διοίκηση έγιναν ένα. Σαμπάνιες, φανελάκια και καπελάκια εορταστικού χαρακτήρα έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο το απόγευμα της Κυριακής στο Δαμάσι που έζησε μεγάλες στιγμές!

Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν στο κέντρο του χωριού σε γνωστό μαγαζί, όπου τα… πούρα είχαν την τιμητική τους και το άφθονο ποτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνθέτοντας έτσι το τοπίο μιας χρονιάς που είχε μόνο επιτυχίες! Σίγουρα και αν δεν κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα στο νήμα, είναι πρωταθλητές στις καρδιές των φιλάθλων τους. Το athleticlarissa.gr τους εύχεται τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες!