Βαθμολογία

Ήταν να μην πάρει φόρα η Δάφνη

Ευρεία νίκη με σκορ 0-8 κατάφερε να πάρει η Δάφνη Γλαύκης μέσα στο γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς με αντίπαλο την τοπική ομάδα και έτσι κατέκτησε με τον καλύτερο τρόπο την τρίτη θέση της βαθμολογίας στην τελευταία αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ.

Το σκορ μιλάει από μόνο του και δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια σχολιασμού, με την ομάδα της Γλαύκης να είναι κυρίαρχος στο γήπεδο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Βράκας Ν., με σουτ ενώ στο 16’ ο Τσιώλης Ν. με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 33’ ο Μπατζογιάννης σημείωσε το 0-3, για να ακολουθήσει ο Βράκας Ν. και πάλι που έκανε το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπατζογιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-5 στο 52’ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσιαγκάλης πέτυχε και έκτο γκολ. Τέλος, στο 62’ ο Μπατζογιάννης σημείωσε χατ τρικ κάνοντας το 0-7, ενώ το τελευταίο γκολ έχει μια ιδιαίτερη σημασία καθώς το πέτυχε ο 15χρονος Βράκας Χρ. και είναι το πρώτο γκολ στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Χειμώνας, Αποστόλου, Υφαντής, Σμυρλής, Σερακιώτης, Βράκας Ν.(55’ Τζιότζιος), Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ευ.(60’ Βράκας Χρ.), Τσιώλης Ν., Τσιαγκάλης(56’ Μακρής).