Βαθμολογία

Το πήρε στους Αγίους Αναργύρους ο Κίσσαβος

Νίκη με σκορ 3-4 κατάφερε να πάρει ο Κίσσαβος Συκουρίου μέσα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, αφού επικράτησαν με αυτό το σκορ του τοπικού Ατρόμητου, ο οποίος πλέον είδε να γίνεται και επίσημο το γεγονός ότι έχασε την χρονιά μέσα από τα χέρια του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 10’ με τον Αμαρλαριώτη να κάνει το 1-0, ενώ στο 18’ ο Βενέτης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Παρ’ όλα αυτά ο Κίσσαβος δεν είχε πει την τελευταία λέξη και έτσι μείωσε με τον Κορδέλα σε 2-1, στο 30ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, ο Αμαρλαριώτης πέτυχε κι άλλο γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1, όμως και πάλι μείωσαν σε 3-2 οι φιλοξενούμενοι με τον Αλεξανδρίδη λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος έγινε η μεγάλη ανατροπή και οι παίκτες του Κισσάβου έφτασαν στην ισοφάριση, μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Πικούλη, ενώ το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Συκουρίου το πέτυχε ο Καραποστόλης, που διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Βίλλης, Γαδιτσάκης, Κοτάκος(46’ Καστανούλιας), Αμαρλαριώτης, Βενέτης, Παναγιώτου, Σκαπέρδας, Τάσιος, Σαλγκάμης, Τσινούδης(75’ Φούντας).

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Κακαγιάννης Α., Αγγέλης, Γκανάτσιος, Τόπης, Βαρσάμης Θ., Κορδέλλας, Κώτσιας Α., Καραποστόλης, Κώτσιας Ν.(80’ Λανάρας), Αλεξανδρίδης, Πικούλης(75’ Τζούρας).