Βαθμολογία

Ο Δολιχιακός έκαμψε τον Τοξότη

Νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός κόντρα στον Τοξότη για την τελευταία αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ και πλέον η ομάδα της Λάρισας μπήκε σε περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ, κάτι που έκαναν όμως οι γηπεδούχοι στο 55’ όταν ο Σουγλής Στ., κατάφερε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του Κώστα Καζάκη. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Σουγλής Κ., που έκανε το 2-0 στο 75’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καζάκης που έκανε το 3-0 στο 80ο λεπτό και έβαλε έτσι το κερασάκι στην τούρτα για την νίκη της ομάδας του.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Σιαπάκος, Τριανταφύλλι, Μπέλτσιος, Θεοδωράκης Στ., Σουγλής Στ., Καζάκης, Σουγλής Ζ.(75′ Ζιάκος), Σουγλής Κ., Λιόλιος Ι.(46′ Ντόκος), Τσάτσος(70′ Λιόλιος Β.).

Τοξότης Λάρισας(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Φαρμάκας(58′ Μαύρος), Μπαλής, Παππάς, Ντόντος, Πεζής, Μπαλογιάννης(77′ Κάνος λ.τ.), Τσέλας(82′ Κίτσιος)