Βαθμολογία

Κέρδισε αλλά δεν προλαβαίνει η Αναγέννηση

Νίκη με σκορ 4-3 κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Φαρσάλων κόντρα στην Συκέα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ, ωστόσο δεν κατάφερε να σωθεί και έτσι του χρόνου θα συμμετέχει στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ζαγγανά. Στο 30’ ήρθε και δεύτερο γκολ για την Αναγέννηση, όταν ο Ζαγγανάς έβγαλε μια μπαλιά στον Χριστοδούλου, ο Τσιούρης όμως πήγε να διώξει την μπάλα, με τον παίκτη των γηπεδούχων να του την κλέβει και στην συνέχεια να μπαίνει με αυτήν στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν στο 60’ ο Ζαγγανάς έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Χριστοδούλου και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές που έκαναν οι γηπεδούχοι φαίνεται πως τους επηρέασαν και έτσι η ομάδα της Συκέας κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Ζιώζια Δ. στο 65’, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιάμπας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Από εκεί και πέρα, η Συκέα πέτυχε άλλα δύο γκολ, στο 80’ με τον Λέτσιο και στο 87’ με τον Χασιώτη, με το παιχνίδι να παίρνει μια άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά της διάρκειας του.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος(75’ Ψαρογιώργος), Μπόγκας, Μπουλάρι, Ρούμπας, Μουτκανάς, Δημητρόπουλος, Τσιάμπας, Χριστοδούλου, Ζαγγανάς(80’ Σακάς), Παλαμίδας.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Τσιούρης, Ξεσφύγγης, Χασιώτης, Βασιλόπουλος, Λάζος, Παλάσκας Γ., Ζιώζιας Ν., Παληγιάννης(60’ Κατσαντώνης), Καρασίμος, Λέτσιος, Ζιώζιας Δ.