Βαθμολογία

Με ανατροπή ο Βουκεφάλας

Με ανατροπή κατάφερε να φτάσει στο νικητήριο 2-1 επί της Αμυγδαλέας ο Βουκεφάλας, καθώς η ομάδα της Λάρισας βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το 16ο λεπτό του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν το τρίποντο.

Οι παίκτες του Αετού άνοιξαν το σκορ στο 16’ όταν ο Ανδριανόπουλος έβγαλε μια μπαλιά και ο Καψούρης κατάφερε να κάνει το 0-1. Από εκεί και πέρα όμως ο Ακριβόπουλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35’ μετά από ένα μακρινό σουτ που δοκίμασε αλλά και λάθος εκτίμηση του Τέρπου, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 41’ μάλιστα, έγινε η απόλυτη ανατροπή για τον Βουκεφάλα, όταν ο Αντωνίου με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-1. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να απειλήσουν με τον Μπατζιανούλη κυρίως στο χρονικό διάστημα από το 70’ ως το 85’, ενώ ο Αετός είχε κι αυτός ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως με τους Μπάγκα και Σιούτα Δ. του Β.

Βουκεφάλας: Μπατζιόλας, Παλάσκας, Συγκούνας, Πανέτσος, Γεωργαντζιάς, Αντωνίου, Κυριάκος, Γκρέτσης(55’ Νάτσης), Ακριβόπουλος(65’ Χατζής), Χαρούλης, Μπατζιανούλης.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ. του Σ.(35’ Σιούτας Δ. του Β.), Μοσχοβίτης, Ανδριανόπουλος, Γραμμένος, Μαυρουδής(78’ Μπέλιος), Καψούρης.