Βαθμολογία

Βουκεφάλας και Άγιος Θωμάς έδωσαν φιλικό στο Μελισσοχώρι

Ευτυχισμένος για την άνοδο της ομάδας του ο πρόεδρος του Αγίου Θωμά κ. Νάκος Ηλίας μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Θοδωρή Εμμανουήλ

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διεξήχθη στην Πέμπτη το απόγευμα στο όμορφο γήπεδο του Μελισσοχωρίου ανάμεσα στον Βουκεφάλα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και τον Άγιο Θωμά που εξασφάλισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλό του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν με σκοπό να σπάσουν την μονοτονία των προπονήσεων. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 4-4, ενώ με την ομάδα του Βουκεφάλα αγωνίστηκαν και αρκετοί παίκτες από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

* Την 1η αγωνιστική των αγώνων για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Γ΄ κατηγορίας, η ομάδα του Βρυοτόπου θα τιμηθεί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο στο γήπεδό της που θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Αγίου Θωμά το Σάββατο 26 Απριλίου, ώρα 17.00. Την δεύτερη αγωνιστική θα γίνει κάτι αντίστοιχο για τον Άγιο Θωμά όπου θα τιμηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στους Αμπελόκηπους.

Φωτογραφικό υλικό από το ματς… το athleticlarissa.gr ήταν εκεί!