Βαθμολογία

Σκύφτας: «Ήμασταν αυτόχειρες»

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, φέτος είχε πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κάτι που μέχρι ένα σημείο το κατάφερε, μιας και ήταν πρώτος για μεγάλο χρονικό διάστημα στον βαθμολογικό πίνακα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, η ομάδα έκανε μια αγωνιστική «κοιλιά», με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει την πρωτιά, αλλά να βρεθεί και εκτός των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και πλέον ισοβαθμεί με την Γλαύκη. Μαθηματικά βέβαια, τίποτα δεν έχει χαθεί, μιας και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική που έρχεται το Σαββατοκύριακο.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Σκύφτα, που δήλωσε τα εξής σχετικά με την φετινή χρονιά: «Φέτος αυτοκτονήσαμε και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Είχαμε βέβαια αρκετές απουσίες, αλλά ήμασταν αυτόχειρες. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όσα περιθώρια έχουμε στο παιχνίδι με το Συκούριο την τελευταία αγωνιστική, αλλά αυτό δεν μας λέει κάτι από την στιγμή που όλη την χρονιά είχαμε την άνοδο στο χέρι μας και την χάσαμε.

Το παιχνίδι αυτό δεν μας αγχώνει και θα το κυνηγήσουμε, αλλά φέτος από ένα σημείο και μετά και ειδικά μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στο Βλαχογιάννι, ήταν λες και έπεσε ο γενικός στην ομάδα. Υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί βασικών παικτών, όπως του πρώτου σκόρερ της ομάδας, του Φούντα και στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι.

Μας στεναχωρεί το ότι η ομάδα ήταν πρώτη, αλλά από ένα σημείο και μετά μας ήρθαν όλα τα στραβά μαζί και η τύχη μας γύρισε την πλάτη της. Σίγουρα, όλα τα παιδιά προσπάθησαν και κανείς δεν μπορεί να ζητήσει ευθύνες από τους παίκτες ή από την διοίκηση, μιας και οι συγκυρίες ήταν τέτοιες, ενώ την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Χάσαμε την χρονιά μέσα από τα χέρια μας και πλέον όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, αλλά και πάλι αυτό δεν εξαρτάται καθαρά από εμάς».