Βαθμολογία

Θέαμα, ενδιαφέρον και ανατροπές

Αρκετά ξεχωριστό ήταν το φετινό πρωτάθλημα στην Α1’ ΕΠΣΛ, καθώς μέχρι και τώρα, δηλαδή λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι αναφορικά με την κορυφή. Νέα Πολιτεία και Δαμασιακός ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 84 βαθμούς, με την ομάδα της Λάρισας να έχει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας μιας και κέρδισε και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Δαμασιακό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Κατά τα άλλα, η Δάφνη Γλαύκης βρίσκεται στην 3η θέση, αφού ξεπέρασε τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, μια ομάδα που ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν πρώτη δεν κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά της με αποτέλεσμα πλέον να είναι 4η και να μην μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ραχούλα, ήταν μια από τις ομάδες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν νεοφώτιστη κατάφερε με την παρουσία της να τραβήξει τα βλέμματα και να τερματίσει υψηλά στην βαθμολογία, όπως επίσης και η Συκέα.

Ο Βουκεφάλας, ήταν μία ομάδα που φέτος ξεκίνησε με αρκετούς στόχους και ένα πολύ δυνατό ρόστερ, αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί ψηλότερα έβδομη θέση. Ο Δολιχιακός έσωσε την χρονιά του αφού τερμάτισε στους 50 βαθμούς, ενώ και η Αμυγδαλέα κατάφερε να κάνει καλή χρονιά, ενώ έκοψε βαθμούς και από ομάδες που τους χρειάζονταν.

Τέλος, χαμηλά στην βαθμολογία τερμάτισε ο Τοξότης που αν και ξεκίνησε δυναμικά στην συνέχεια έκανε μια αγωνιστική κοιλιά, ενώ υποβιβάζονται ο Άρης Κουλουρίου που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, η Αναγέννηση Φαρσάλων, η Δήμητρα Αγιάς, ο Λαρισαϊκός και η Νίκη Νίκης, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τους εκπροσώπους του Νομού μας στην Γ’ Εθνική.