Βαθμολογία

Στο ρελαντί τα Βούναινα

Εύκολη νίκη κατάφεραν να πάρουν τα Βούναινα κόντρα στην Δήμητρα Αγιάς, την οποία και κέρδισε με σκορ 4-1 για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, το απόγευμα της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό, όταν ο Κουτσανίκας έκανε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30’ ο Τσαπράζης Κ. με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0, ενώ στο 39’ ο Παλάσκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μερτζανίδη έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδισυνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και στο 75’ ο Μερτζανίδης με σέντρα βρήκε τον Κυριάκο Χατζηλιάδη, που από κοντά έκανε το 4-0. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 85’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντάς και εκτέλεσε ο Βλάχος που διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης(33’ Λεμονής λ.τ.), Αγγλόπουλος, Κουτσανίκας(35’ Ζηβαρίδης), Τσαπράζης Στ.(65’ Γκρίμπας), Παλάσκας, Τσιφλίζογλου, Ακρίβος, Τσάλτας, Μερτζανίδης, Χατζηλιάδης Κ., Τσαπράζης Κ.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Γαλάνης, Αθανασίου, Δουλμές, Παρασχάκης, Μουσιός, Γκρίτζιας, Βλάχος, Τσαγκαλάς, Φιλοκώστας, Κωνσταντάς, Γεράκας.