Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι η Νέα Πολιτεία

Νίκη με σκορ 3-1 κατάφερε να πάρει η Αστραπή Νέας Πολιτείας στο ντέρμπι της απέναντι στην Δάφνη Γλαύκης και παρέμεινε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λάρισας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18’ όταν ο Αποστόλου με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 27’ ο Αρσένης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα, η Γλαύκη απάντησε μειώνοντας στο 58’ με σουτ του Βράκα Ν., σε 2-1, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Έτσι, στο 75’ ο Καλτσάς με πλασέ έκανε το τελικό 3-1. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 65’ ο Βεργής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας(85’ Αλεξανδρής), Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπατζέλας, Κολιοφούτης, Καλτσάς(84’ Μηνάς), Σουλτούκης, Αρσένης(88’ Μπάνος), Αποστόλου.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέκας, Χειμώνας, Αποστόλου, Υφαντής, Σμυρλής, Σερακιώτης, Βεργής, Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ευ.(35’ Τσιώλης Ν.), Βράκας Ν.(85’ Μητροδήμος), Τσιαγκάλης(75’ Γελαλής).