Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Αετό

Άνετα επικράτησε ο Αετός Αμυγδαλέας της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ 4-0 σε ένα αδιάφορο παιχνίδι για την Α1’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους να έχουν ουσιαστικά σωθεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να ετοιμάζονται για την Β’ ΕΠΣΛ του χρόνου.

Ο Αετός, άνοιξε το σκορ στο 18’ όταν ο Γραμμένος κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σιούτας, με τον Γκατζανά αρχικά να αποκρούει, αλλά στην επαναφορά ο Μπάγκας έκανε το 1-0.

Στο 56’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Ανδριανόπουλο να σουτάρει και την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 65’ ο Καψούρης έκανε ένα πλασέ με τον Γκατζανά να προσπαθεί να αποκρούσει, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το τελικό 4-0, διαμορφώθηκε στο 81’, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δοκάρι στο 55’ με τον Μουτκανά και δύο χαμένα τετ α τετ.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ. του Σ., Ανδριανόπουλος, Καψούρης, Γραμμένος(70’ Κουτσόπουλος λ.τ.), Μοσχοβίτης, Μαυρουδής, Σιούτας Δ. του Β.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Μπουλάρι, Ρούμπας, Κουτσικόπουλος Αχ., Μουτκανάς Θ., Δημητρόπουλος, Ζαγγανάς, Θεοχάρης Ι., Ψαρογιώργος(36’ Κουτσικόπουλος Κ.), Σακάς.