Βαθμολογία

Νίκη για τους Αγίους Αναργύρους

Με νίκη συνέχισε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ και κατάφερε να πιάσει την Δάφνη Γλαύκης στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού κέρδισε με σκορ 3-4 την Νέα Νίκη Νίκης, σε ένα απολαυστικό παιχνίδι με πολλά γκολ και θέαμα.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μάρκος Βιλανάκης έκανε το 1-0, ενώ στο 25’ ο Γιώργος Βιλανάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα όμως, οι Άγιοι Ανάργυροι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο 35’ με προσωπική ενέργεια του Σκαπέρδα και στην συνέχεια να ισοφαρίσουν με τον Βενέτη λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφτασα σε τρίτο γκολ όταν στο 64’ ο Κοτάκος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-3. Στο 71’  ο Σαλγκάμης με ωραία προσπάθεια βρήκε τον Πλιάγκα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-4.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν από εκεί και πέρα, ήταν να μειώσουν σε 3-4 στο 85’ με τον Μάρκο Βιλανάκη, που είχε και δοκάρι στο 90ο λεπτό του αγώνα.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Βιλανάκης Π.(46’ Μωράβας), Πετρίκης(75’ Χατζόπουλος), Πάνος(35’ Σαρακατσιάνος), Χίος, Δημητρίου, Βιλανάκης Μ., Βιλανάκης Ν., Βιλανάκης Γ., Σφέτσος, Τέγος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Βίλλης, Γαδιτσάκης, Κοτάκος(80’ Πουλούλης), Παναγιώτου, Βενέτης, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης, Σκαπέρδας(71’ Πλιάγκας), Τσινούδης(69’ Νεράντζης), Αντωνόπουλος.