Βαθμολογία

Τα κατάφερε στο τέλος ο Δαμασιακός

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο του Συκουρίου ο Δαμασιακός που κέρδισε με σκορ 1-2 τον Κίσσαβο και παρέμεινε στην ισοβαθμία με την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Οι φιλοξενούμενοι, πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού, όταν μόλις στο 6ο λεπτό, ο Μουσιάρης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μπουνές έβγαλε τον Μουσιάρη σε καλή θέση κι αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 12’ ο Βίδρας έδωσε πάσα στον Μπουκουβάλα, που ήταν σε πλεονεκτική θέση, αλλά αυτός έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 23’ ο Λόλας βρέθηκε στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Συκουρίου απέκρουσε την προσπάθεια του.

Ο Βίδρας έκανε ένα σουτ στο 26’ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ο τερματοφύλακας απέκρουσε στο 35’ την προσπάθεια του Λόλα. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με πέναλτι, για το οποίο όμως διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι του Δαμασιακού, καθώς θεωρούν πως ήταν επιθετικό φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον Δαμασιακό να απειλεί αλλά και τον Κίσσαβο να έχει μερικές καλές στιγμές. Στο 59’ ο Λόλας νικήθηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα, ενώ στο 64’ ο Μπουνές με κεφαλιά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά, στο 90’ ο Καρακάνος με φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 1-2 για τον Δαμασιακό.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μπακαΐμης, Καρακάνος, Λέτσιος, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ.(82’ Μουσιάρης Θ.), Καλέσης Απ.(46’ Καλέσης Αχ.), Λόλας, Μπουκουβάλας, Βίδρας(68’ Δούκας), Μπουνές.