Βαθμολογία

Χορταστικό θέαμα στο Δαμάσι

Ευχαριστήθηκαν θέαμα όσοι επέλεξαν το απόγευμα της Πέμπτης να βρεθούν στο γήπεδο του Δαμασίου, όπου ο Δαμασιακός κέρδισε με 5-3 την Νέα Νίκη Νίκης, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά γκολ, θέαμα αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ, στο 4ο λεπτό, όταν ο Δημητρίου με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-1. Ο Δαμασιακός, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 6’ με προσωπική ενέργεια του Μπουκουβάλα, που έκανε το 1-1. Στο 9’ ο Μπουκουβάλας δοκίμασε ένα σουτ αλλά ο Κωνστάντος απέκρουσε. Στο 12’ ο ίδιος παίκτης τροφοδότησε τον Λόλα, που έκανε ένα σουτ πάνω στον Κωνστάντο. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν στο 26’ ο Βιλανάκης Γ. έκανε το 1-2 για την ομάδα της Νίκης. Στο 29’ ο Λόλας είχε δοκάρι για την ομάδα του Δαμασιακού, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καρακάνος ισοφάρισε εκ νέου για τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το 100ο γκολ της ομάδας για φέτος.

Στο 41’ ο Μπουκουβάλας έδωσε την μπάλα στον Λόλα, που όμως σούταρε άουτ, όμως στην αμέσως επόμενη φάση έγινε ακριβώς το ίδιο, με τον Κωνστάντο αρχικά να αποκρούει την προσπάθεια του Λόλα, αλλά στην επαναφορά ο Μουσιάρης έκανε το 3-2, βάζοντας για πρώτη φορά μπροστά τον Δαμασιακό.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Μπουκουβάλας κατάφερε να αυξήσει την διαφορά κάνοντας το 4-2, ενώ στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους έστειλε την μπάλα άουτ από καλό σημείο.

Στο 64’ ο Μπουκουβάλας έδωσε στον Αποστόλη Καλέση, που έκανε ένα σουτ, αλλά χτύπησε σε αντίπαλο αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 74’ ο Μάρκος Βιλανάκης μείωσε σε 4-3 για την Νέα Νίκη Νίκης, με ένα καταπληκτικό γκολ. Στο 81’ ο Κωνστάντος απέκρουσε την προσπάθεια του Λόλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα έγινε το ίδιο σε σουτ του Μπουκουβάλα.

Τελικά, στο 83’ ο Μουσιάρης με σουτ έκανε το 5-3 ενώ στο 87’ ο Μάρκος Βιλανάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δημητρίου έστειλε την μπάλα άουτ.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Καλέσης Αχ., Δαλαμάγκας, Καρακάνος, Λέτσιος Γ., Τσιάλτας, Μουσιάρης, Καλέσης Απ., Λόλας, Μπουκουβάλας, Βίδρας Π.

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Βιλανάκης Π., Χίος, Πετρίκης(40’ Κωνσταντίνου), Δημητρίου, Βιλανάκης Ν., Βιλανάκης Γ., Κουτσιαρής, Βιλανάκης Μ., Πάνος(27’ Μωράβας), Παναγιωτόπουλος.