Βαθμολογία

Στο δεύτερο καθάρισε η Αστραπή

Νίκη με σκορ 2-0 κατάφερε να πάρει η Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κέρδισε με αυτό το σκορ τα Βούναινα και συνέχισε έτσι να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό, ενώ ελάχιστες ήταν οι φάσεις που ξεχώρισαν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν πρώτοι όταν στο 8ο λεπτό ο Μερτζανίδης επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Επόμενη καλή φάση στο παιχνίδι, σημειώθηκε στο 31’ όταν ο Βαβίτσας έβγαλε μια σέντρα για τον Καλτσά, που έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραποστόλη.

Στο 39’ τα Βούναινα θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει, όταν ο Τσιφλίζογλου έβγαλε μια σέντρα ο Παπαδόπουλος έκανε προβολή, και ο Μερτζανίδης που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας σούταρα, αλλά απομάκρυνε με το πόδι αμυντικός των Βουναίνων.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, η Νέα Πολιτεία μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, όταν στο 51’ ο Αρσένης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Καλτσάς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη ήρθε στο 88’ όταν ο Αποστόλου έκανε ένα σουτ στην περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μηνάς ήταν εύστοχος και έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας(59′ Χασιώτης), Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Αλεξανδρής, Κολλάτος, Καλτσάς(88′ Σουλτούκης), Μπαντζέλας, Νίτσας(74′ Μηνάς), Αρσένης, Αποστόλου.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσανίκας, Αγγλόπουλος, Παπακώστας, Τσαπράζης Στ., Ακρίβος(78′ Χατζηλιάδης), Τσιφλίζογλου, Τσαπράζης Κ., Μερτζανίδης, Παπαδόπουλος(62′ Σάλτας), Χατζηθεοδώρου(52′ Τικταπανίδης).