Βαθμολογία

Κέρδισε με ανατροπή ο Δολιχιακός

Νίκη με ανατροπή κατάφερε να πάρει ο Δολιχιακός, που κέρδισε με σκορ 3-1 τον Κίσσαβο Συκουρίου και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι, αν και κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς, στην συνέχεια είδαν την ομάδα του Κώστα Καζάκη όχι μόνο να ισοφαρίζει, αλλά να κάνει και την απόλυτη ανατροπή και να φτάνει στην νίκη.

Το Συκούριο μπήκε μπροστά στο σκορ, μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αλεξανδρίδη που έκανε το 0-1. Στην συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27’ με τον Βασίλη Λιόλιο, που έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48’ ο Σουγλής Ζήσης έδωσε στον Κώστα Σουγλή, που έβαλε μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 72’ ο Στέφανος Σουγλής, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Παρακατές. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 30’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρακατέ.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Στ., Μπέλτσιος, Ζιάκος, Σαπάκος, Τριανταφύλλι, Καζάκης, Σουγλής Στ., Σουγλής Ζ.(70’ Σπάχος), Σουγλής Κ.(60’ Λιόλιος), Πρακατές, Λιόλιος Β.(74’ Κατσιαμήτας).