Βαθμολογία

Ισοπαλία στην Ροδιά

Με το ισόπαλο 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ροδιακό και Αετό Αμυγδαλέας, με τις δύο ομάδες να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για περισσότερα γκολ αλλά να μην τα καταφέρνουν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ σχετικά νωρίς, αλλά στην συνέχεια η αποβολή του Μπαλκουρά στοίχισε και έτσι τραβήχτηκαν πίσω και προσπάθησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις.

Στο 21ο λεπτό ο Ρόκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Τόρη και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ροδιάς. Στην συνέχεια και μετά από περίπου δέκα λεπτά ο Μπαλκουράς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα ο Ροδιακός να μείνει με δέκα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και προσπάθησαν να πιέσουν. Έτσι, μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Καψούρη και Σιούτα Δημήτρη του Β., στο 74’ ο Μαυρουδής με σουτ από την περιοχή κατάφερε να κερδίσει τον Μόρα και να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αετός είχε την ευκαιρία να κλέψει το τρίποντο στις καθυστερήσεις, όμως του σουτ που έκανε ο Σιούτας Δημήτρης του Β. βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Φετάου, Μαντζαφλάρας, Αλεξόπουλος, Μπαλκουράς, Κάτσας, Πατρίκου(82’ Κακαράντζας), Τόρης(58’ Γκατζούλης), Ρόκα(89’ Γεροστέργιος), Παζώλης.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Παπαϊωάννου, Μπάγκας, Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Σιούτας Δ. του Σ., Ανδριανόπουλος, Καψούρης(70’ Μπέλιος), Μαυρουδής, Γραμμένος, Σιούτας Δ. του Β.