Βαθμολογία

Νίκη στα τελευταία λεπτά για την Αναγέννηση

Την νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Φαρσάλων που κέρδισε με σκορ 2-1 τον Βουκεφάλα και να φτάσει έτσι τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν επιθετικό και ανοιχτό και οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Στο 48’ ο Ζαγγανάς έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, αναπήδησε και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κυριάκος με σουτ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα, η Αναγέννηση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ όταν ο Μπουλάρι εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ρούμπας με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το τελικό σκορ, διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Ζαγγανάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βουκεφάλα, που αρχικά απέκρουσε την μπάλα αλλά στην επαναφορά ο Ψαρογιώργος ήταν στην σωστή θέση και έκανε το 2-1.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος(75’ Σακάς), Μπουλάρι, Παλαμίδας, Τσιάμπας, Ρούμπας, Χριστοδούλου, Περιτογιάννης(46’ Κουτσικόπουλος Κ.), Μουτκανάς Θ., Ζαγγανάς, Δημητρόπουλος(75’ Ψαρογιώργος).

Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Χατζής, Πανέτσος, Συγκούνας, Αντωνίου, Σέλας, Κυριάκος, Γεωργατζιάς, Χαρούλης, Νόκας, Μπατζιανούλης.