Βαθμολογία

Δεν σταματούσε με τίποτα η Ραχούλα

Ευρεία νίκη με σκορ 6-1 κατάφερε να πάρει η Δόξα Ραχούλας απέναντι στον Λαρισαϊκό και να διατηρηθεί έτσι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας, παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις και μόνο με θαύμα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό της.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 7ο λεπτό όταν ο Γιαννακόπουλος με ωραία σέντρα, βρήκε τον Γκομοσίδη, που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια στο 20’ ο Τσιτουρτζής έκανε ένα βολέ και βρήκε τον Καζάνι στην αντίπαλη άμυνα, που απέφυγε τους αμυντικούς, βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπρουσιά και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν όμως να απαντήσουν και έτσι στο 27’ ο Καρβουνιάρης με κεφαλιά κατάφερε να μειώσει σε 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα συνέχισε με αμείωτο ρυθμό και έκανε το 3-1 στο 50’ όταν ο Γκομοσίδης έσπασε την μπάλα στον Καζάνι και αυτός σκόραρε.

Στο 63’ έγινε ακριβώς το αντίθετο, με τον Καζάνι να σπάει για τον Γκομοσίδη και αυτός να χρίζεται στην συνέχεια σκόρερ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Το 5-1, έγινε στο 75’ όταν ο Μαυρομιχάλης έβγαλε σέντρα, βρήκε τον Αργυρακούλη, που σταμάτησε την μπάλα και κατάφερε να κερδίσει τον Μπρουσιά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό, όταν ο Κουμπόλι έγινε κάτοχος της μπάλας στον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε σχεδόν ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και τον τερματοφύλακα την έστειλε στα δίχτυα για το 6-1.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Τσιτουρτζής, Μαυρομιχάλης(65’ Κουμπόλι), Τσιάτας, Θεοχάρης Αρ., Βλησαρούλης, Μηταλούλης(60’ Καραπετσάνης), Γιαννακόπουλος, Τάχος, Αργυρακούλης, Καζάνι(80’ Μουλάς), Γκομοσίδης.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μπρουσιάς, Καρβουνιάρης(80’ Γενητσεφτσής), Θεοχαρίδης, Κούνδουρος, Σαγάνης, Χύσα, Μικερτζής, Πασχάλης, Τσιμπουκλής, Γκιουρσάνης, Γιώργης(50’ Κουρούκας).