Βαθμολογία

Καθάρισε από το πρώτο η Δάφνη

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει η Δάφνη Γλαύκης το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Βιολογικού και να εδραιωθεί έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ, μετά και την ήττα των Αγίων Αναργύρων από τον Δαμασιακό. Η ομάδα της Γλαύκης, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 1ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Γιώργης έκανε ένα σουτ από το ημικύκλιο και με την βοήθεια του αέρα η μπάλα κατέληξε με φάλτσο στα δίχτυα για το 1-0. Στο 5ο λεπτό, ο Νίκος Βράκας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Μπρούσιας μάζεψε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χειμώνας μεταβίβασε ωραία στον Σερακιώτη, αυτός έκανε ένα σουτ με την μπάλα αρχικά να κοντράρει στους αμυντικούς και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1 για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη.

Στο 19’ ο Τσιαγκάλης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Λαρισαϊκού και βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπρούσια, προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23’ ο Μπρούσιας έστειλε την μπάλα σε κόρνερ με το πόδι, μετά από το σουτ του Υφαντή.

Στο 25’ ο Νίκος Βράκας επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Μπρούσιας με υπερένταση εκτινάχτηκε και έστειλε την μπάλα κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής ακύρωσε ως οφσάιντ ένα γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 27’ ο Τσιαγκάλης έκανε το 1-2 με σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή.

Στο 40’ ο Βράκας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μπατζογιάννης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3 για την Γλαύκη, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, όταν ο Τσιαγκάλης από κοντά με δυνατό σουτ σκόραρε.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Γλαύκης έκανε ντεμπούτο ο Μητροδήμος που είναι 14 χρονών και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 83ο λεπτό.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μπρούσιας, Πασχάλης, Τσιμπουκλής, Γιώργης(80’ Κουρούκας), Χύσα, Καρβουνιάρης, Κούνδουρος(46’ Μικερτζής), Θεοχαρίδης, Γκιουρσάνης, Μπατσαράς(85’ Γενητσεφτσής), Σαγάνης.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Γκέκας, Σερακιώτης, Αποστόλου, Χειμώνας, Υφαντής, Σμυρλής, Μπατζογιάννης(81’ Βράκας Χρ.), Βεργής, Τσιαγκάλης, Βράκας Ν.(74’ Γελαλής), Τσιώλης Ευ.(83’ Μητροδήμος).