Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρουν στην Αμυγδαλέα

Σκορ από άλλον πλανήτη ήταν αυτό που σημειώθηκε στην Αμυγδαλέα, όπου ο τοπικός Αετός κέρδισε την Δήμητρα Αγιάς με το εξωπραγματικό 9-3. Το σκορ, τα λέει όλα από μόνο του και δεν χωράει περαιτέρω σχολιασμού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45ο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, όταν ο Αρσένης Μπάγκας έκανε το 1-0. Στο 4’ ο Σιούτας Δ. του Β., έκανε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 18’ ο Παπακωστούλης με πέναλτι που κέρδισε ο Σιούτας Δ. του Β. έκανε το 4-0, ενώ στο 32’ ο Καψούρης σημείωσε το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 35’ με τον Μυλωνά να κάνει το 5-1.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Αμυγδαλέας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα. Ο Καψούρης πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας χατ τρικ, κάτι που πέτυχε και ο Σιούτας Δ. του Β. αφού στο δεύτερο μέρος πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, ενώ γκολ πέτυχε και ο Μαυρουδής. Τέλος, για την ομάδα της Δήμητρας στο δεύτερο ο Μυλωνάς πέτυχε ακόμα ένα γκολ, ενώ σκόραρε και ο Παρασχάκης στο 85’.

Αετός Αμυγδαλέας(Ηλίας Αρβανίτης): Τέρπος, Μπάγκας Αρ., Παπακωστούλης(70’ Μπάγκας Αχ.), Σιούτας Δ., Παπαδημητρίου(46’ Παζάρας), Ανδριανόπουλος, Καψούρης, Μοσχοβίτης, Γραμμένος, Μαυρουδής(72’ Κωτσιόπουλος), Σιούτας Δ. του Β.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Αθανασίου, Μανωλακούδης, Μουσιός, Παρασχάκης, Γκρίτζιας, Μυλωνάς, Τσαγκαλάς, Κωνσταντάς, Σαμαράς(70’ Γεράκας), Μαυροδήμος.